Jump to content
Dead man

Хонда+пежо=няма такава гонка....

Recommended Posts

Колеги,здравейте!поздрави на всички! :):P аз съм член на форума на пежо,също и на вашия!според мен и двете марки правят много добри коли,а двигателите им са доста близки по динамика и мощност ( но не всички все пак )!!За мен и двете марки имат доста сериозни спортни модели :пежо-GTI,S16,XSI и тн,а хондите-Vti и тн...пускам един линк : моля всички да изгледат клипчето и да коментират какво ги е впечатлило и други подобни неща!!!

за мен тези не си правеха гонка,ами се надбягваха със СМЪРТТА..... :):) и съм направо смаян от оборотите който държеше пежото толкова време....те не са проблемни и са нормални за една хонда,ама за пежо....ама няма значение....оставям коментарите на вас....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Лудаци !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Добре варвят колите от тази дрьока ама според мен вярно си играеха сьс смьрта толкова близо един до друг с такива километи да карат си е малко да кажа безотговорно само едно по рязко спиране и може да стане голямо мазало иначе машинките и 3-те не са лоши и понавьрвяват :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрав адреналин....но не бих участвал през нощта ! Чисто самоубийство си е !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest INTEGRA_R

тия са луди....самоубиици....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми точно такива ненормалници са дали повод на сценаристите да направят няколко филма на подобна тематика :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале много глупост има в тия глави които са направили тоя клип. Едно пипване на спирачките от единия и нещата отиваха да не казвам на къде. Не искам и да си помисля от ефекта на гръмнал двигател с 230км. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва не са ли тия от Португалската дружинка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На един фр му гръмна двигателя с 240 :) Бил мн пиян и както карал с 240 от 5-та 4-та двигателя гърми,светлините,спирачките сичко изключило добре че били на права отсечка спрели чак след 3-4 км :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Камикадзета :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sirakoff
Отговорено (Редактирано)

Здрав адреналин....но не бих участвал през нощта ! Чисто самоубийство си е !

и аз така - през нощта не....твърде безотговорно е да не говорим за смъртоносното.... Редактирано от sirakoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва са португалските копеленца,бях пуснал тема за тези гонки на мостаЕто го пак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези определено са самоубийци,ама т'ва Пижу много тегаво дигна от 180 до 220 за около 30секунди...Мойто vti по бързичко ги качва до 200 и тогава почва да се чуди,но далеч по-бързо от Пежото...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На един фр му гръмна двигателя с 240 :P Бил мн пиян и както карал с 240 от 5-та 4-та двигателя гърми,

!!! !!! :angry::D:D:D:blink: ..........кажи му на твоя приятел да се гръмне веднагаПП Цялата история намирисва ма хайди ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха :lol: мммм хареса ми Драфта който хвана пежото мн ме изкефи,наистина са луди но не ми се вярва че това са 230 км/ч поради простата причина че само на японските коли им отговарят километражите и неможе да има такова ускорение на останалите коли докато снима с 230-240 това да не са ферарита бре... :rolleyes: неее....колкото и да ме кефи хонда тоя сивик неможе да дръпне по тоя начин от 230 никъв шанс...иначе без спор бяха доста бързи което си е..идиотщина още по малко през ноща...НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА ДЕЦА !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаха :lol: мммм хареса ми Драфта който хвана пежото мн ме изкефи,наистина са луди но не ми се вярва че това са 230 км/ч поради простата причина че само на японските коли им отговарят километражите и неможе да има такова ускорение на останалите коли докато снима с 230-240 това да не са ферарита бре... :rolleyes: неее....колкото и да ме кефи хонда тоя сивик неможе да дръпне по тоя начин от 230 никъв шанс...иначе без спор бяха доста бързи което си е..идиотщина още по малко през ноща...НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА ДЕЦА !!!

никаде не пише, че колите са stock

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

quote name='bat_gogo' post='118174' date='Jun 26 2007, 09:09 AM']

Хахаха ;) мммм хареса ми Драфта който хвана пежото мн ме изкефи,наистина са луди но не ми се вярва че това са 230 км/ч поради простата причина че само на японските коли им отговарят километражите и неможе да има такова ускорение на останалите коли докато снима с 230-240 това да не са ферарита бре... :D неее....колкото и да ме кефи хонда тоя сивик неможе да дръпне по тоя начин от 230 никъв шанс...иначе без спор бяха доста бързи което си е..идиотщина още по малко през ноща...НЕ ПРАВЕТЕ ТАКА ДЕЦА !!!

никаде не пише, че колите са stock

Повярвай,4е тука на моста няма сток кола,вси4ко е с подобрения,ако нямаха подобрения няма6е да са там.Що се отнася до 230-240км и да бъдеш изпреварен е напълно възможно,гледал съм гонка между S2000 vs Subaru Imreza и S2000 кара6е с 274км и беше изпреварена от Субаруто

Виж Тук

Редактирано от georgivanov1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...