MVasilev 0 #1 Публикувано 6 Февруари Здравейте, от известно време имам един шум който си чува от под колата или в задната част. Все едно, че се плацика бензина в резервоара. Чува се при тръгване и при рязко спиране и при по големи дупки . Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и знае от какво е може да сподели. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 178 #2 Отговорено 6 Февруари Провери ли под масичката какво се случва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MVasilev 0 #3 Отговорено 7 Февруари Там е бутилката на газовата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 23 #4 Отговорено 7 Февруари Да не ти чука поплавъка на газовата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #5 Отговорено 7 Февруари И според мен е поплавъка на бутилката. Не му обръщай внимание. Това е нормално. И при мен е така от време на време. Усилваш музиката и всичко си идва на мястото :). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1565 #6 Отговорено 7 Февруари Втора хонда на газ карам но поплавъка да се плацика,нещо не го варвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan4o 0 #7 Отговорено 7 Февруари влезнала е вода... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #8 Отговорено 7 Февруари (Редактирано) Плацикането на газта в бутилката е нормално да се чува, ако тръгнеш и спреш рязко и слушаш конкретно за него. При мен при първоначалния калпав монтаж бяха абсурдно изкривили рамото на поплавъка в бутилката и се чуваше чукане от него/рамото в бутилката. Това вече не е нормално. Редактирано 7 Февруари от xfls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове