DAN_DAN 602 #41 Отговорено 1 Март @jivko furlinski Понякога спирачните маркучи се раздуват отвътре и започват да действат като клапан, тях проверихте ли ги. Друга вероятна причина за необичайно бързото износване на задните накладки може да е така наречения кантар, който разпределя спирачното усилие между предните и задните колела в зависимост от натоварването на автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasjo 30 #42 Отговорено 1 Март И маркучите е сменил с Ate. Заедно ги избирахме. Не е от тях. Спирачната течност също е нова. Кантара също го коментирахме, но ако е той, тогава усилието щеше да е блокирано някъде, без значение колко е натоварена. В неговия случай работеха само вътрешните накладки. Просто направи грешка, че заедно с апаратите не смени пак накладки, а сложи изнесените. Смятам, че като ги смени пак, ще се оправи всичко. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivko furlinski 6 #43 Отговорено 1 Март Сега поръчах задни и предни накладки и предни дискове. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spase 91 #44 Отговорено 4 Март На 1.03.2025 г. at 17:30, Krasjo написа: В неговия случай работеха само вътрешните накладки. Ако се износват само вътрешните накладки, това значи че апаратите не се движат по водачите. При свалени накладки апарата трябва да се движи навън-навътре по водача без усилие. Ако накладките се износват накриво (без значение дали е вътрешна/ външна) по хоризонтал или вертикал - тогава са криви супортите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivko furlinski 6 #45 Отговорено 9 Март Днес смених предните дискове и накладки и задните накладки. Купих ATE. След около 10 - 15 спирания това прословуто стъргане спря. Ще прокарам една, две седмици и ще дам окончателна оценка. Отзад беше ясно, че апаратите бяха за смяна, но и дисковете и накладките се оказаха пълен боклук. Преди по малко от една година ги купих. Комплект с накладки. Отпред и отзад. BOSCH. (Китайски). Платих за тях 600 Евро. Сега взех на половината на тази цена ATE (Немски). За момента мойте драми приключиха. Но ми струваше много скъпо и много нерви. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1041 #46 Отговорено 9 Март (Редактирано) В доста голяма степен, не е проблем марката накладки/дискове а апаратите. И тези дискове/накладки ще отидат зян ако апаратите не са оправени. Едно рециклиране решава въпросът завинаги ( под завинаги имам предвид години ). Като се замисли човек, ако трябва да хвърли 1-2 комплекта дискове с накладки докато си рециклира апаратите, то все едно си е купил направо нови апарати, което всъщност, също става и не са скъпи, особено задните на нашите коли. Та, нови или рециклирани апарати + добре движещите се супорти и каквито и дискове и накладки да сложиш, особено отзад, няма да имаш проблеми в 99.9% от случаите. Относно марките, АТЕ диск + АТЕ накладка, свирят обикновенно но спират добре. Аз лично избягвам комбинацията вече. Слагам АТЕ дискове но различна марка накладка за да нямам свирене, което мен лично ме дразни. Редактирано 9 Март от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivko furlinski 6 #47 Отговорено 9 Март преди 43 минути, Mkilla написа: В доста голяма степен, не е проблем марката накладки/дискове а апаратите. И тези дискове/накладки ще отидат зян ако апаратите не са оправени. Едно рециклиране решава въпросът завинаги ( под завинаги имам предвид години ). Като се замисли човек, ако трябва да хвърли 1-2 комплекта дискове с накладки докато си рециклира апаратите, то все едно си е купил направо нови апарати, което всъщност, също става и не са скъпи, особено задните на нашите коли. Та, нови или рециклирани апарати + добре движещите се супорти и каквито и дискове и накладки да сложиш, особено отзад, няма да имаш проблеми в 99.9% от случаите. Относно марките, АТЕ диск + АТЕ накладка, свирят обикновенно но спират добре. Аз лично избягвам комбинацията вече. Слагам АТЕ дискове но различна марка накладка за да нямам свирене, което мен лично ме дразни. Отзад всичко е ново. Апарати, водачи, държачи. Всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Добо 6 #48 Отговорено 14 Март Здравейте колеги, преди седмица смених предни и задни дискове и накладки TRW, много съм доволен, взех ги комплект, няма никакво свирене. Спирачните апарати си работят нормално. 1 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове