Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,

Търся информация относно намиране и купуване на свещи  NGK 94167 DIFR6D13 Laser Iridium Spark Plug  или DENSO  DK20PR-D13 (това дават за този модел) в САЩ,  NGK комплекта е 52$ плюс 69$ за доставка. В алиекспрес започват от 4 до 30 лева на свещ, като всички снимки са еднакви. В японския амазон са около 15 долара на свещ, но там пък рейтинга на търговеца е 72%, тоест нисък. Тук ми обещават истински с доставка от Япония за комплект от 240 до 390 лева, но пък не дават гаранция. Влизам във филм, та затова реших да ви питам, някой има ли опит с коректни търговци, било в България или в онлайн магазини? 

п.п. Проблема с ментетата не е толкова, че човек гори с пари, а разглобяването докато се стигне до свещите. След като намеря правилните свещи ще оповестя от къде съм ги намерил. Весели празници и много здраве!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В amayama.com има DK20PR-D13, но с митото, ДДС-то и доставката ще ти дойде почти като да си ги купиш от autodoc.bg

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

IK20TT, следва да са съвместими, поне всички параметри отговарят.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за отговорите, в amayama.com в  момента няма  налични DK20PR-D13, в ebay намерих официален представител на NGK,  четири броя IZFR6K-11 ще излезят с доставка, и някаква такса точно 256 лева, ако ползвам виртуален адрес в Кент, тоест горе долу колкото ги намирам в щатите, ако доставката ми е директно до България цената е 297 лева с мито и ДДС.  Мисля, че си заслужава, иначе в момента в който се сложи менте, майстора започва постепенно да чупи колата защото приема, че свещите са ОК. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се! Имах предвид NGK DIFR6D13. Има ги и в амаяама и в аутодок.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагай IK20TT, в аутохелп последно ги взех оригинално японски за доста добри пари и вече 40к. искрят безукорно. 

Какви 297лв. за 4 свещи, да не караш сувалка.

И няма да се плашиш, на 4 цилиндъра няма по-елементарна диагоностика от неработеща свещ.

2.pdf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...