iliyan_pi 1 #1 Публикувано 14 Декември Здравейте съфорумци, имам въпрос лесно ли се демонтира радиото (мултимедията) на Хонда СР-В 4 ? Целта ми е да го разгледам подробно, защото съм електроник , а то е по канадски стандарт, т.е. работи със стъпка 200 kHZ и затова част от станциите у нас не са достъпни. Ако някой си е монтирал нов модел плейър с Андроид ОС нека сподели мнение и доставчик. От провинцията съм и не знам към кого да се обърна - знам, че за демонтаж се използват специални инструменти, за да не се нарани пластмасата на пулта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #2 Отговорено 15 Декември Бих ти препоръчал да намериш начин да си направиш абонамент за Alldata DIY(в браузъра Опера има вграден VPN клиент и се регистрираш като американец) , която има всичко, което ти трябва за колата. За автомобилите дето са произведени там и за там е най-доброто и подробно ръководство за всичко. 50-на долара е годишния абонамент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alexiv 4 #3 Отговорено 15 Декември (Редактирано) Има и за други Android HUD видеота, но горе-долу тук примерно показват доста подробно кое как се маха и за какво е. Не съм го правил. За сега аз само гледам. Редактирано 15 Декември от alexiv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Johnny_V3 29 #4 Отговорено четвъртък в 05:16 @iliyan_pi Аз имам същия "проблем". Половината радиостанции ги пропуска. Мислех през AUX-а да слушам едно малко портативно радио на SONY, доста добро и се случват нещата, но не е много удобно. Китайска мултимедия не ми се слага. По-добре да лепна един среден таблет с Андроид някъде по стъклото и ще върши същата работа. Та дори и телефона на стойка ще може да ме навигира. Но, ако откриеш нещо за радиото - пиши. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове