Jump to content
iliyan_pi

Демонтиране на радиото на CR-V 4

Recommended Posts

Здравейте съфорумци, имам въпрос лесно ли се демонтира радиото (мултимедията) на Хонда СР-В 4 ? Целта ми е да го разгледам подробно, защото съм електроник , а то е по канадски стандарт, т.е. работи със стъпка 200 kHZ и затова част от станциите у нас не са достъпни. Ако някой си е монтирал нов модел плейър с Андроид ОС нека сподели мнение и доставчик. От провинцията съм и не знам към кого да се обърна - знам, че за демонтаж се използват специални инструменти, за да не се нарани пластмасата на пулта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих ти препоръчал да намериш начин да си направиш абонамент за Alldata DIY(в браузъра Опера има вграден VPN клиент и се регистрираш като американец) , която има всичко, което ти трябва за колата. За автомобилите дето са произведени там и за там е най-доброто и подробно ръководство за всичко. 50-на долара е годишния абонамент.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Има и за други Android HUD видеота, но горе-долу тук примерно показват доста подробно кое как се маха и за какво е.

!!! Не съм го правил. За сега аз само гледам. 

Редактирано от alexiv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@iliyan_pi Аз имам същия "проблем". Половината радиостанции ги пропуска.

Мислех през AUX-а да слушам едно малко портативно радио на SONY, доста добро и се случват нещата, но не е много удобно.

Китайска мултимедия не ми се слага. По-добре да лепна един среден таблет с Андроид някъде по стъклото и ще върши същата работа.

Та дори и телефона на стойка ще може да ме навигира.

Но, ако откриеш нещо за радиото - пиши.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...