Jump to content
mitaka0007

Ковид ,,ПАНДЕМИЯТА" и фактите+последствията около нея в 2024

Recommended Posts

3 hours ago, Митко Йотов said:

Тази тема започва да става някаква пропаганда против ваксините от всякакъв тип което е опасно най вече за децата. Моля модовете да вземат мерки.

Ако някой не иска да се ваксинира то това си е негов проблем, аз за толкова години не видях един да се ваксинира на сила освен клиповете в Русия (в тубата има бол). Всички сме виждали сектанти които отричат всичко човешко живеейки без да се къпят, бръснат и перът живеейки в комуни да не им се навреди на какво приличат. Ако някой НЕ иска да прави нещо защо това трябва да е на другите проблем?

Не мисла че  беше така  имаше огромен натиск и принуда,ежедневната пропаганда по ТV  че ако нямаш ваксина умираш,особено пенсионерите които вярват на всичко по телевизията.

След такова предаване палучах обаждане от плачещата си майка ми,да ме умолява за си бия ваксина за да имат децата ми жив баща.

Джпитата караха пациентити си да си бията ваксини,включетелно и моето.

В работат натиск и дори премии даваха на този който си биеше ваксина.

Това че те ограничиха да ходиш свободно какво беше освен принуда.

Всичко беше принуда и натиск,да не деректен с оръжие в тила,но и това може да се очаква.

Отрицанието че това не може да е било, да на хората не им се слуша  ИСТИНАТА

Това кара да казват на другия замълчи,искам само розови неща и песни на птички ,нищо че навън света гори.

Редактирано от CARPERA
  • Харесвам 2
  • Нагоре 1
  • Хаха 1
  • Объркан 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уважаеми колеги, помолих ви, да не четете моята тема-тя е в Off topic!  Няма нужда....  Не е важна.. .за вас, или...?!

И до днес си слушаме само едната страна, а защо трябва да се налага ,,ИСТИНАТА"  с много пари и цензура...?

За  много от нас си останаха въпроси, и на  всеки от тях,  евентуално ще намери  някакво обяснение...или накрая ще каже - загубих си времето! Майната му на тоз , колега...!" , и всичко ще е наред...

НО, защо са тези ,,викове"  за цензура...? Нали е важно да има дискурс по всички теми....? Само за маслата , вижте в темата на Бранко какво чудо е....

Аз съм още в началото- подготвям още материалите, които да кометирам... Там говорят, хората с ФАКТИТЕ и научните квалификации, и на  тези  ХОРА  им бе разбит живота , за това че дръзнаха да задават въпроси, които бяха забранени да се задават..... Аз само коментирам  с моето си мнение. ... Не нападам никого от ВАС лично, моля ви за коректност!

Аз и моите деца имаме всички проверени с деситилетия ваксини... Това за което говорим тук е препакетиран продукт,  носещ преди това наименованието ,,ГЕННА ТЕРАПИЯ" .... И ако не знаете, той в Америка ( по дяволите пак  политика!..)  никога не преминава на 3 ниво изпитания върху хора _, защото животните измират непрекъснато, и по някое време се отказват от нея... Ама това е подтема...

За тази вечер, ви подготвям една жена патоанатом , която се вижда в началото на видеото от Проф. Бурхартд... Немкиня живееща и работеща в Швеция...

Техните думи са всички подкрепени с документация ...Ако някой от вас е случайно лекар, може да се разрови и да се сдобие с техните материали...?!

въпреки това    ХУБАВ ДЕН

има и по приятни неща в живота, освен моята тема тук:honda:

• Харесвам 1
  • Нагоре 2
  • Благодаря 3
  • Хаха 1
  • Объркан 2
  • Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръв път виждам някой който пише във форум да не иска да му се четат писанките. Колега, за тая работа си има блогове или си вдигни един сайт-пиши си там на воля и който иска да чете ще го посещава.
Относно темата за маслата-ами нормално е все пак това е автофорум и понеже тия пущини не се чупят много много, та все пак трябва да си върви лакърдийката. 

Пак да питам каква е целта на темата? Защо толкова лично приемаш т.нар. градивна критика? Здравето не е някакво желязо, което да го сменим и да си продължим живота, а  нещо с което не бива да се заиграваме ... в ефир!

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В духа на конспиративните теории, едно време, през 1994г, един познат казваше "Сега представяте ли си Бай Тошо да излезе от някъде и да каже 'Другари, край на петгодишния експеримент!' ?".

Не се случи, но можем да сложим край на този обаче. Пробвахме - не отиват на добре нещата.

• Харесвам 2
  • Нагоре 2
  • Благодаря 1
  • Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...