trc21 5 #1 Публикувано преди 2 часа Здравейте, вчера ходих в сервиз, който се занимава със стартери и ми казаха, че ми е разбира ключалката и трябва да свалят патрона и на ключар, но знаете ли дали вътре има имобилайзер, защото аз нямам аларми, никога не съм, отключвам шофьорската врата с ключ винаги, при което централно отключва всичко без багажника, също мога с този ключ да отключвам и другата предна врата, но само нея,другите си остават заключени. Казаха ми, че към 300-400лв може да струва ремонта на тази ключалка или патрон. Друг ключ палещ нямам. Всъщност аз при ключар ли трябваше да отида и дали ключаря ще иска в сервиз да му сваля патрона? Някой знае ли при такъв проблем, къде се ходи и наистина ли е възможно да струва толкова? С Хонда ЦРВ 2.0 16V 147k.c. 2001г. съм! Благодаря ви! П.С. Запазила съм час за петък в сервиз за стартери и електронни неща, защото скоро съвсем няма да мога да врътна ключа, проблема е преди да даде на контакт. Запецва и все повече време губя, за да врътна ключа и да запаля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 19 #2 Отговорено преди 2 часа Здравей. Ходи се при ключар който може да свали патрона и да го ремонтира. Дали само пластини или цял патрон той ще прецени. Може и самия ключ да е много износен. За парите не мога да коментирам. Имобилайзера е във ключа. Зеленото ключе което светка на таблото и гасне при запалване е индикатор за това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trc21 5 #3 Отговорено преди 1 час Благодаря, обадих се на ключар, каза, че около 100лв ще ми струва, запазих час за понеделник, а иначе нищо зелено не ми свети, защото е обикновен ключ само. Все едно ключ за вратата на апартамента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове