Jump to content
trc21

Ключалката разбита, където паля колата!

Recommended Posts

Здравейте, вчера ходих в сервиз, който се занимава със стартери и ми казаха, че ми е разбира ключалката и трябва да свалят патрона и на ключар, но знаете ли дали вътре има имобилайзер, защото аз нямам аларми, никога не съм, отключвам шофьорската врата с ключ винаги, при което централно отключва всичко без багажника, също мога с този ключ да отключвам и другата предна врата, но само нея,другите си остават заключени. 

Казаха ми, че към 300-400лв може да струва ремонта на тази ключалка или патрон. Друг ключ палещ нямам. 

Всъщност аз при ключар ли трябваше да отида и дали ключаря ще иска в сервиз да му сваля патрона? Някой знае ли при такъв проблем, къде се ходи и наистина ли е възможно да струва толкова? С Хонда ЦРВ 2.0 16V 147k.c. 2001г. съм! Благодаря ви!

П.С. Запазила съм час за петък в сервиз за стартери и електронни неща, защото скоро съвсем няма да мога да врътна ключа, проблема е преди да даде на контакт. Запецва и все повече време губя, за да врътна ключа и да запаля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей. Ходи се при ключар който може да свали патрона и да го ремонтира. Дали само пластини или цял патрон той ще прецени. Може и самия ключ да е много износен. За парите не мога да коментирам. Имобилайзера е във ключа. Зеленото ключе което светка на таблото и гасне при запалване е индикатор за това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, обадих се на ключар, каза, че около 100лв ще ми струва, запазих час за понеделник, а иначе нищо зелено не ми свети, защото е обикновен ключ само. Все едно ключ за вратата на апартамента. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   2 потребители

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...