lyubomirspasov 0 #1 Публикувано 24 Ноември Здравейте! От известно време имам проблен с перката за охлаждане на радиатора - не винаги се изключва, Хонда Акорд 8 2.2 дизел, комби. Мисля,че проблема е в релето. Та питането ми е къде се намира (кое е) и само едно ли е? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #2 Отговорено 24 Ноември Когато колата прави регенерация перката не се изключва веднага след изгасването на автомобила. И при мен понякога се получава така.Изпратено от моят SM-S928B с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubomirspasov 0 #3 Отговорено 24 Ноември При мен върти до свършване на акумулатора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasjo 24 #4 Отговорено 24 Ноември Погледни в кутията с предпазителите при двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lyubomirspasov 0 #5 Отговорено 24 Ноември Там е но не се ориентирам кой е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 31 #6 Отговорено 30 Ноември (Редактирано) Някъде из англоезичните форуми четох че температурния датчик в радиатора играе роля на включвател за вентилатора. Не претендирам че това е точно така, но може да се замери датчика дали не е постоянно на контакт. Давам само насока без да претендирам че съм на правилния път Редактирано 30 Ноември от Gladiator_BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 245 #7 Отговорено 30 Ноември (Редактирано) На Акорд 8 не е така, поне на бензиновите. Там схемата е доста различна и общо взето всичко достъпно се свежда до 4 релета, те се управляват от ЕКУ-то на двигателя взимайки инфо от датчика за температура. Има две скорости в зависимост от моментната температура на двигателя. Имах желание да помогна но не се включих в темата защото изобщо не съм запознат как е на дизела. Пък и колегата пуснал темата "говори" за ЕДНА перка, което доста ме озадачи но знам ли, може и така да е. А гледам че вече една седмица не е споделил някакво развитие или поне какво е направил, тествал или изпробвал до сега, явно няма зор. Редактирано 30 Ноември от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове