Asya 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2024 Здравейте, обмислям покупката на Jazz 3то поколение, спряла съм се на мотор 1.3,искам да сложа газ. Приемам всякакви съвети, моля споделете плюсове и минуси. За съжаление няма къде да видя колата на живо, впечатленията ми само от ревюта. Интересува ме до колко са безпроблемни, скъпа или евтина е поддръжка и обслужване,слаби места и пр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 20 #2 Отговорено 6 Януари Здравейте! Караме такава 1.3 произведена 2016 година . Нормално обслужване за Хонда. Много икономичен за мен няма нужда от поставяне на газово. Много широк за класа си отвътре. Ако искате и имате път към Варна можете да я видите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zhasgagi 0 #3 Отговорено петък в 09:43 (Редактирано) On 1/6/2025 at 4:16 PM, rim said: Здравейте! Караме такава 1.3 произведена 2016 година . Нормално обслужване за Хонда. Много икономичен за мен няма нужда от поставяне на газово. Много широк за класа си отвътре. Ако искате и имате път към Варна можете да я видите. Здравейте, Rim! Четох че 3-тото поколение джазки имат проблеми с електрониката, както и че акумулатора пада бързо пак заради много електро-екстри, при вас как е и от колко време я карате (на старо ли я взехте?)? Редактирано петък в 09:47 от zhasgagi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове