Николай Димитров 8 #1 Публикувано 14 Октомври Здравейте,колеги!От известно време ми прави впечатление че стрелката на километража забива и се движи неравномерно.На какво може да се дължи това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #2 Отговорено 14 Октомври Може да е VSS сензора, детска болест при нашите хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3 Отговорено 14 Октомври (Редактирано) Виж тази тема - при мен беше от прахоляк в буксата. Редактирано 14 Октомври от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #4 Отговорено 15 Октомври Лесно ли се разглобяваше таблото за да сваля километража? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #5 Отговорено 15 Октомври Този VSS датчик за скоростта ли беше където е на кутията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #6 Отговорено 15 Октомври Почни от буксата. Аз друго не съм пипал. Само с нея се занимавах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #7 Отговорено 16 Октомври Да,първо ще прегледам буксата в какво състояние е!Какво ще препоръчате да я напръскам с контактен спрей или? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #8 Отговорено 16 Октомври Километрожа е много лесен за сваляне.около 5 минути.по дълги отверки звезда с магнитен връх.почваш от пластасите около волана.двата болта отгоре на пластмасите до стъклото .сваляш пластмасата и има два винта в ляво и дясно на километража и един от горе централно и дърпаж.буксите пречат да се извади лесно и волана.но се вади.успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове