Busho74 0 #1 Публикувано 12 Октомври Здравейте!От скоро съм собственик на хонда сивик 2.2 140коня дизел.На скоро педала на съединителя започна до омеква и скоростите изчезнаха.отидох при майстор и той ми каза че е от горната помпа на съединителя.Смених я но нищо несе оправи.По сле се оказа че може и да е от долната.Смених и нея и пак нищо.За капак прочетох че може да е от спирачната течност.И нея смених и пак нищо.Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да ми пише дали де е справил.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkostanev 6 #2 Отговорено 12 Октомври сменишяш съединителя комплект с демпферен маховик и мисля че този проблем няма да го имаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #3 Отговорено 12 Октомври 4 hours ago, Busho74 said: Здравейте!От скоро съм собственик на хонда сивик 2.2 140коня дизел.На скоро педала на съединителя започна до омеква и скоростите изчезнаха.отидох при майстор и той ми каза че е от горната помпа на съединителя.Смених я но нищо несе оправи.По сле се оказа че може и да е от долната.Смених и нея и пак нищо.За капак прочетох че може да е от спирачната течност.И нея смених и пак нищо.Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да ми пише дали де е справил.Благодаря предварително! Смени майстора това е тотално безхаберие да сменя помпи и да не смени течността,това не е майстор. Така на проба грешка ще смени всичко и пак няма да намери проблема. Отиди при друг майстор колегата те е насочил къде може да е проблема. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Busho74 0 #4 Отговорено 12 Октомври Даже вече съм при друг майстор.Надявам се проблема да бъде решен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #5 Отговорено 23 Октомври (Редактирано) Здравейте колеги, дойде времето и на моя съединител. Боксува при натоварване. Сивика е 2006 година 2.2 . Въпросът ми е какъв комплект съединител да взема. Има се в предвид факта, че колата е с десен волан и я купих преди години и половина за 3500 лв. и не смятам да я правя нова. Питам ви за мнение защото намирам в нета примерно съединител комеплект на Bluе print за 675 лв а и повечето варират между 400 и 800 лв и накрая само един на LuK комплект за 1900 лв. Редактирано 23 Октомври от Д.Методиев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #6 Отговорено 27 Октомври Проблема ти е, че и за 1000лв да си я купил, хубавите части си струват пари. Ще сложиш нещо, което няма да е това, което трябва и после ще са пускане на теми и нерви. Ако трябва да сменяш и маховика а то сигурно ще трябва, цената на съединител + маховик + работа е над 2000лв с качествени части. Другото са полувинчати истории. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове