Jump to content
Busho74

Проблеми съд съединителя.

Recommended Posts

Здравейте!От скоро съм собственик на хонда сивик 2.2 140коня дизел.На скоро педала на съединителя започна до омеква и скоростите изчезнаха.отидох при майстор и той ми каза че е от горната помпа на съединителя.Смених я но нищо несе оправи.По сле се оказа че може и да е от долната.Смених и нея и пак нищо.За капак прочетох че може да е от спирачната течност.И нея смених и пак нищо.Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да ми пише дали де е справил.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сменишяш съединителя комплект с демпферен маховик и мисля че този проблем няма да го имаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
4 hours ago, Busho74 said:

Здравейте!От скоро съм собственик на хонда сивик 2.2 140коня дизел.На скоро педала на съединителя започна до омеква и скоростите изчезнаха.отидох при майстор и той ми каза че е от горната помпа на съединителя.Смених я но нищо несе оправи.По сле се оказа че може и да е от долната.Смених и нея и пак нищо.За капак прочетох че може да е от спирачната течност.И нея смених и пак нищо.Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем моля да ми пише дали де е справил.Благодаря предварително!

Смени майстора това е тотално безхаберие да сменя помпи и да не смени течността,това не е майстор.

Така на проба грешка ще смени всичко и пак няма да намери проблема.

Отиди при друг майстор колегата те е насочил къде може да е проблема.

• Харесвам 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже вече съм при друг майстор.Надявам се проблема да бъде решен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте колеги, дойде времето и на моя съединител. Боксува при натоварване.

Сивика е 2006 година 2.2 .

Въпросът ми е какъв комплект съединител да взема.

Има се в предвид факта, че колата е с десен волан и я купих преди години и половина за 3500 лв. и не смятам да я правя нова. 

Питам ви за мнение защото намирам в нета примерно съединител комеплект на Bluе print за  675 лв а и повечето варират между 400 и 800 лв и накрая само един на LuK комплект за 1900 лв.

Редактирано от Д.Методиев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема ти е, че и за 1000лв да си я купил, хубавите части си струват пари. Ще сложиш нещо, което няма да е това, което трябва и после ще са пускане на теми и нерви. Ако трябва да сменяш и маховика а то сигурно ще трябва, цената на съединител + маховик + работа е над 2000лв с качествени части. Другото са полувинчати истории. 

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...