Jump to content
giktak

Проблем с работата на двигателя

Recommended Posts

Здравейте колеги. Моята Хонда ФР-В 1.7 бензин без газова е от началото на август след смяната на маслото и филтрите започна да прави проблеми. Преди година ми откраднаха катализатора и ламбда сондата . Сложих втулка и друга ламбда сонда и лампата с двигателчето изгасна , но през май пак свтна беше заминала ламбда сондата , не я смених .Усетих е по педала на газта , че придръпва , не работи равномерно двигателя . На диагностика показа проблем на първи и втори цилиндър размених бобините след това смених свещите и се оправи за кратко време . След това започна отново да работи с прекъсване на втори , трети и четвърти цилиндър също чека си свет и щом започва да придърпва чекът премигва за известно кратко време и след това свети постоянно . Смених бобините с нови същата работа и гршка за ламбда сондата и втори и трети цилиндър . Изчистиха витека и смениха датчика на коляновия вал и смених и ламбда сондата чека изгасна и след десетина километра пак светна . При висока скорост чекът си свети ,но не примигва след като намаля скороста около шестдесет и осемдесет започва да премигва и преди да съм сменял другите части беше същото . Като запаля сутрин се усеща , че не работи равномерно , но след това се оправя оборотите си ги държи нормално около осемстотин ,не играят дори когато придърпва . Някой имал ли е такъв проблем . Благодаря предварително на всички за съветите които може да ми дадете .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги . Явно няма мнения по моя въпрос . Започвам да се замислям за реглаж на клапаните . Колата съм е купил на 196000 км. в момента е на 232600 км. Днес дава грешка на втори и четвърти цилиндър . 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...