galin_k 170 #1 Публикувано 24 Септември Здравейте, Црвето ми е европейско с лупи, но мисля без ксенон както при Акорд 8, светлината е по-жълта, при Акорда беше синкава. Късите ми идват слабички и напрягат очите, някой дали е подобрил с по-силни крушки или по друг начин, без да обезпокоява отсрещното движение? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #2 Отговорено 24 Септември Виж какви крушки са и вземи по качествении или лед. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 471 #3 Отговорено 24 Септември Слаби са наистина. Или ползвай някакви напомпени +100-200% osram или philips. Има голяма разлика. Или ледове, но трябва да са хубави. И двата варианта съм ги пробвал. Спрял със се на ледовете, защото ми харесва повече бялата светлина. От 20000 лумена и нагоре осветяват много добре. Поне 40 вата и нагоре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #4 Отговорено 24 Септември Ок а ледовете вървят с вентилатори за охлаждане ли или са обикновенни крушки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 471 #5 Отговорено 24 Септември (Редактирано) Те си имат всичко на тях. Вентилатор, драйвер за уравление. Само купуваш и слагаш, но сега се сетих, че аз на старата бях с лупи и там мястото беше малко тясно, сегашната е с рефлектор и крушките седят отвън, така че мога да сложа всичко като размер. Виж при теб как е не знам на четворката как е с лупите. По принцип съм доста доволен от напомпаните халогенни крушки. Ама пуста суета, искам си бяло да свети и това е Philips white vIsion, освен че са напомпани и светят добре светят и почти като ледове бяло. Редактирано 24 Септември от Bizzito 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #6 Отговорено 25 Септември Благодаря, ще ги погледна за халогени на първо четене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #7 Отговорено 11 Октомври Ще използвам темата, за да не отварям нова. Обмислям да си полирам и фолирам фаровете, но въпроса е друг. Зад емблемата на решетката ми стои ACC, а от слънцето тя изглежда зле. Някой има ли опит ако се полира и се сложи едно фолио дали ще пречи на работата на ACC? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове