Jump to content
PetioHonda

Неравномерна работа и тресене на ниски обороти

Recommended Posts

Здравейте колеги. Хондичката все по-малко я карам и напоследък всяко изкарване има много колебливи обороти. Има газ, но в момента малкото пъти в които се кара е само на бензин та проблемът си го има и там. На ниски обороти и на празен ход, колата претриса, менят се обороти и тн. До към 3к оборота при подаване на газ си глъхне сериозно и няма мощност. След 3000 нещата се оправят, държа ли я в обороти няма грешка. 
Кабели и свещи са сменени с нови, свещи оригинални Хонда, кабели каквито ми препоръчаха. Някакви напътствия? Не ми е проблем да я карам на майстор да я види ама нещо хич не им се занимава със "старите" коли вече и се почва едно отказване да се ремонтира...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От както се прецака газовото, карам на бензин. След 2 резервоара, нито обороти падат, нито се менят. Не знам защо и как ама сега си ги държи стабилни. Преди като спра на светофар или е на свободна скорост, все пропадаха. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може би са няколко неща.Мененето на обороти ниски е aicv.Сваляне и почистване.Има теми доста.

Забиването  и ниска мощност ламбда сонда евентуално.виж и горивен филтър.

Редактирано от dragob
Правопис
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря момчета, уикенда ще се позанимаваме. Мен все към тоците ме влече, но УЖ нови кабели и свещи... 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То по тоците има и други компоненти, но почни с клапанчето за празен ход и дросела.

Поне при мен помогна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...