PetioHonda 106 #1 Публикувано 28 Август Здравейте колеги. Хондичката все по-малко я карам и напоследък всяко изкарване има много колебливи обороти. Има газ, но в момента малкото пъти в които се кара е само на бензин та проблемът си го има и там. На ниски обороти и на празен ход, колата претриса, менят се обороти и тн. До към 3к оборота при подаване на газ си глъхне сериозно и няма мощност. След 3000 нещата се оправят, държа ли я в обороти няма грешка. Кабели и свещи са сменени с нови, свещи оригинални Хонда, кабели каквито ми препоръчаха. Някакви напътствия? Не ми е проблем да я карам на майстор да я види ама нещо хич не им се занимава със "старите" коли вече и се почва едно отказване да се ремонтира... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 28 Август От както се прецака газовото, карам на бензин. След 2 резервоара, нито обороти падат, нито се менят. Не знам защо и как ама сега си ги държи стабилни. Преди като спра на светофар или е на свободна скорост, все пропадаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #3 Отговорено 29 Август (Редактирано) Може би са няколко неща.Мененето на обороти ниски е aicv.Сваляне и почистване.Има теми доста. Забиването и ниска мощност ламбда сонда евентуално.виж и горивен филтър. Редактирано 29 Август от dragob Правопис 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #4 Отговорено 29 Август Благодаря момчета, уикенда ще се позанимаваме. Мен все към тоците ме влече, но УЖ нови кабели и свещи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #5 Отговорено 29 Август То по тоците има и други компоненти, но почни с клапанчето за празен ход и дросела. Поне при мен помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове