mmmimmm 0 #1 Публикувано 12 Август Здравейте, преди няколко месеца си купихме нашата Honda Legend (2008) със светъл салон. Беше почти безупречна още при покупката, но така и не намерихме кой да претапицира жабката, която, както виждате, е в ужасно състояние. Търсим тапицер във Варна, който да може да намери същия цвят кожа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #2 Отговорено 13 Август Не е толкова зле, можеше да е станала на "юфка". Работа може да свърши и бояджия, с леко запълване на фугите и боя. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pandeliev 19 #3 Отговорено 13 Август Аз да попитам същото, но за София, ако някой знае? Ще ми трябва и за подлакътника и шофьорската седалка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #4 Отговорено 13 Август Когато разпитвах преди 2 години за дребни щети по моя интереор, няколко спеца казаха че такива материали в Европа няма. Гледах картели на живо и или цветът е леко различен (под различни ракурси и осветление), или структурата, та се отказах от претапициране и си намерих здрави детайли от донори. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rszm 13 #5 Отговорено 13 Август За подлакътника си взех готови кройки от алиеспрес, и си я подмених за 20-тина мин. Имам една лека забележка в изпълнението но за 20мин работа и 20лв разход мисля стана добре... https://vi.aliexpress.com/item/1005003015697777.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.39.5fcf1802A0xTkY&gatewayAdapt=glo2vnm 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pandeliev 19 #6 Отговорено 13 Август Супер, мерси, аз говорех за централния не страничния, но предполагам и за него ще има. Моя е черния салон, та е по-рядък за донор предполагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #7 Отговорено 13 Август За черното по-лесно се намира доста близък материал, а и разликата почти не си личи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #8 Отговорено 14 Август Точно. Най лесно е черното пък и като гледам вратичката май не е и от кожа а някакъв шуплест материал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове