ogibo 3 #1 Публикувано 31 Юли И така. Светна чека за еърбега. Закачих я на диагностиката и майстора каза преден еърбег. Питам този на волана или другия. Погледна и каза че трябва да е този на колоната. Да вметна само че майстора не е хондаджия, та имам едно на ум. Та, как мога да проверя дали наистина е проблемен този еърбег с подръчни материали? Разбира се без да го задействам. Да вметна само че покрай него съм прекарал кабел за задният видеорегистратор, но това беше преди 3 месеца. Все пак едно на ум. Също така ще е добре ако някой знае добър Хонда сервиз около Хасково, Пловдив или Бургас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #2 Отговорено 31 Юли При мен даваше тази грешка при слаб акомулатор. Та провери добре, преди да пипаш нещо по възглавницата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #3 Отговорено 31 Юли Акумулатора е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #4 Отговорено 1 Август Ако Ямбол не ти е далече, ела да закачим колата на моя HDS. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #5 Отговорено 1 Август Другата седмица ще ти пиша да се уточним. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morfey 2 #6 Отговорено 2 Август Здравей, Преди 3 седмици имах подобен проблем. Светна ми чека за еърбег. Отидох в Бултрако и се оказа проблем в буксата под седалката. Леко била поизлязла.Та в тоя ред на мисли може да си провериш буксите под седалките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #7 Отговорено 2 Август Ogibo, звънни ми когато решиш да дойдеш, че не влизам всеки ден тук на 0887 53 99 99. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogibo 3 #8 Отговорено 12 Август Точно букса под седалката се оказа. Благодаря на всички. Все пак ще намина при колегата Tokio че от време на време светвам като коледна елха и след ново палене всичко е 6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове