MaggieG 0 #1 Публикувано 25 Юли Здравейте колеги, имам два проблема с моето бебче. Единия е че от днес клаксона ми не работи? Мисля си дали не е бушон, но не знам къде се намира? Вторият ми проблем е, че колата издава странен звук когато връщам от 3та на 2ра или от 4та на 3та, звукът е кртт, като поскръцване. Закарах я на майстор, който нищо не видя и чу, естествено! Но мен този звук ме притеснява, понеже напоследък ми се налага да пътувам доста често по 500км на ден. Ако някой има съвети за майстор или от какво може да е този звук да сподели, благодаря вии! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #2 Отговорено 26 Юли (Редактирано) Колега, колата е много стара и е нормално да има някакви проблеми! За Клаксон чувам за пръв път, но , таблото с бушоните е под волана! Държи се на един болт и се изхлузва надолу! Всички бушони са мини! Не съм чувал, досега за проблем с превключването! По скоро на свободна свири и се обажда лагера на първичния вал! Ако натискаш съединителя и тогава чуваш шумове и скърцане - съединителя е за смяна с аксиалния лагер! Ако пуснеш съединителя и чуваш шумове, скоростната кутия е за ремонт! Редактирано 26 Юли от birev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове