Tablanet 11 #1 Публикувано 10 Юли Здравейте, колеги. Колата е от подписа - 7-ма генерация комби 2.2 дизел 2007 г. Багажникът ми досега никога не беше правил проблеми, но спря да се ,,щраква" при затваряне. Тоест отваря се без проблем от копчето вътре и ключа, затваря се, но не се щраква и трябва да го натисна с ръка. Предполагам ще трябва диагностика, та може ли да препоръчате при кого да отида като става въпрос за Русе, Варна и околията. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tablanet 11 #3 Отговорено 10 Юли преди 51 минути, I_Yordanov написа: Леле, не знаех за него. Гледам предимно с газифициране се занимава, но ще го преслушам и за багажника. Благодаря, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #4 Отговорено 12 Юли (Редактирано) За Варна мога да ти препоръчам Japan plaice, ако не успееш да се докопаш до Маркони 😁 Там правих моята врата на комбито. Не знам и Миямотото дали не може също да помогне, пак Варна. Знам и още едно място за Варна но там бих те пратил в краен случай. Редактирано 12 Юли от Г.Писаров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tablanet 11 #5 Отговорено 13 Юли На 12.07.2024 г. at 0:24, Г.Писаров написа: За Варна мога да ти препоръчам Japan plaice, ако не успееш да се докопаш до Маркони 😁 Там правих моята врата на комбито. Не знам и Миямотото дали не може също да помогне, пак Варна. Знам и още едно място за Варна но там бих те пратил в краен случай. Благодаря, колега. Твоята проблем от какво се оказа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #6 Отговорено 13 Юли On 7/10/2024 at 6:51 PM, Tablanet said: Здравейте, колеги. Колата е от подписа - 7-ма генерация комби 2.2 дизел 2007 г. Багажникът ми досега никога не беше правил проблеми, но спря да се ,,щраква" при затваряне. Тоест отваря се без проблем от копчето вътре и ключа, затваря се, но не се щраква и трябва да го натисна с ръка. Предполагам ще трябва диагностика, та може ли да препоръчате при кого да отида като става въпрос за Русе, Варна и околията. Благодаря предварително! Самия механизъм на ключалка има болтове за регулиране едва ли ти трябва толкова специализиран сервиз. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #7 Отговорено 15 Юли На 13.07.2024 г. at 16:25, Tablanet написа: Благодаря, колега. Твоята проблем от какво се оказа? Веднъж имах проблем с прекъснат кабел в снопа. Веднъж имах проблем с букса на един сензор. Отрязохме я и вързахме без букса. Последния проблем беше прецакан управляващ блок. Сменихме го. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове