здравко 0 #1 Публикувано 5 Юли Здравейте колеги, Съединителя при натискане и отпускане започна да скърца. Чува се в купето доста ясно. Разбирам, че имало две помпи-в купето и в двигателния отсек. Не знам какво да предприема-така да карам или да търся да го сменям. Моля за съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #2 Отговорено 5 Юли Здрасти, на моят бивш акорд 8 бензин 200к, също скърцаше, не винаги, най-вече на баир. Ако не усетиш, че е заминал, не мисля че е нещо притеснително, заслужаващо смяна. Нека и другите да кажат дали са правили нещо по-въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #3 Отговорено 5 Юли Ако е подобен звук, който се чува на 0:32 и 0:55 не се шашкай. Моята също го прави от много време и съединителя си е окей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #4 Отговорено 6 Юли При мен скърцаше от пружината на педала. Иска смазка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 9 Юли На 7ма серия Акорд скърцане имаше или от пластмасовите втулки на педала горе, или от пръта от педала, влизащ в помпата на съединителя. При мен беше втория случай и с пръскане на някакъв лубрикант (силиконов спрей или WD-40) към помпата, известно време не се чуваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове