richy74 3 #1 Публикувано 9 Април Колеги може би някой може да ми помогне. Миналата година си вземах части за сивика "американка " от един пич от варна но му затрих номера . Открих го тук във форума . Ако някой се сеща за хондаджия от Варна който продава оригинални части ще съм много благодорен. А и се надявам че и същият човек може да види поста. Последно си взимах радиатор но във Спити нямат архив 🙁 Телефона ми е 0877243377 Калин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 11 Април Да не е Стамен с автоморгата? Ето тел. +359 87 9489527 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #3 Отговорено 11 Април Има една специализирана морга за Хонда. Може да става въпрос за човека който я държи. С позволението на модераторите ще пусна линк към страницата им в един от сайтовете: Морга Хонда Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #4 Отговорено 11 Април Последно като минавах преди месеци, имаш голям строеж, мисля, че обхващаше и мястото на автоморгата във Виница. Или се е преместил или е преустановил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #5 Отговорено 11 Април Преместил се е в Кичево. Бившия стопански двор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове