ragnotti22 0 #1 Публикувано 30 Март Колеги да попитам? Карам Хонда акорд 2,2 idtec автомат комби. Въпроса ми е ако го ремапна само софтуерно на 180 коня проблем ли ще е за кутията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #2 Отговорено 31 Март Ремапвай смело. 30 коня кутията няма да ги усети. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didokal 13 #3 Отговорено 31 Март Преди 8 часа, Ceco85 написа: Ремапвай смело. 30 коня кутията няма да ги усети. Моя мапер ми каза съвсем обратното. За съжаление или не съединителя на ръчката след ремап на 400нм е кажи режи на предела на възможностите си. Автомата не се препоръчва да се ремапва на 400нм, по-скоро на 380нм, инак ще си имаш неприятни проблеми много скоро след ремапа. Да не говорим че повечето коли са по на 200.000++ км и кутиите не са в ново състояние. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #4 Отговорено 31 Март Говори ми. От 4 години съм с ремап на 400 нм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #5 Отговорено 31 Март @Ceco85, би ли дал малко подробности, че и аз съм на кръстопът след последното запушване на DPF-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didokal 13 #6 Отговорено 31 Март (Редактирано) Преди 2 часа, Ceco85 написа: Говори ми. От 4 години съм с ремап на 400 нм. Нищо лично но ти не търсеше ли съединител за твоята ръчка? За какво говорим? Редактирано 31 Март от didokal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #7 Отговорено 2 Април На 220 000 км не е ли нормално да смениш съединител? Имам 30 000 км. вече с новия на ремапната кола. @DAN_DAN, махаш дпф, изключваш егр и ремапваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didokal 13 #8 Отговорено 6 Април (Редактирано) Нормално? Много зависи от начина на каране. На колко километра беше колата когато е ремапна? Редактирано 6 Април от didokal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 7 Април След ремапа новия съединител изкара около 40к км и започна да приплъзва на 6-та в бууст. Преди две седмици го подмених с такъв от Тайп С. Усеща се доста по-твърд и стегнат. Ще видим той колко ще изкара. Около 450NM е колата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #10 Отговорено 8 Април (Редактирано) @didokal на около 190 000. Сега е на 250 000. Нормално е, както и да караш на 220-250 хил. км. максимум да си замине съединителя. Не вярвам на някой да му е изкарал повече от 250 хил. Редактирано 8 Април от Ceco85 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове