MBG 1 #1 Публикувано 21 Март здравеите колеги имам црв 3 140кс дизел появи се шум от към пистовия ремък нещо подобно на цъкне потропване ;откачих ремъка и нищо не можах да установя само оптяжната ролка на която смених лагера . но шума си остана моля ако някои е имал подобен проблем или знае какво може да е да сподели .благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MBG 1 #2 Отговорено 21 Март 20240320 211107(1).mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MBG 1 #3 Отговорено 21 Март това е на моменти го няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MBG 1 #4 Отговорено 21 Март 20240319_164215.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #5 Отговорено 21 Март Обтяжната ролка има рамо с обтегач,той започва да трака. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #6 Отговорено 21 Март Звучи ми като разбит лагер. Търси кой е. Провери и компресора на климатика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bu4ukov 0 #7 Отговорено 24 Март Демферна шайба или алтернаторнаролка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #8 Отговорено 24 Март И аз съм за шайбата на алтернатора.MBG след като изгасиш двигателя продължава ли шума за около 2-3 секунди?(докато алтернатора спре да се върти) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MBG 1 #9 Отговорено 24 Март Преди 1 час, NOVIQ написа: И аз съм за шайбата на алтернатора.MBG след като изгасиш двигателя продължава ли шума за около 2-3 секунди?(докато алтернатора спре да се върти) Благодаря колеги за мненията; преслушах със стетоскоп и върху алтернатора се чува ясно същия шум мисля да го свалям и ще пиша .а какво точно се сменя самата шаиба или лагер на алтернатора. благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #10 Отговорено 24 Март По принцип, лагер свири а не чатка и тропа. И според мен, проблема е в обтяжния механизъм, даже преди година някой беше писал за същия проблем. Ако загледаш клипа, ще видиш че като причатка, обтяжната ролка започва да притреперва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #11 Отговорено 24 Март +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MBG 1 #12 Отговорено 2 Април благодаря колеги за мненията оказа се ролката на алтернатора 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове