Tablanet 11 #1 Публикувано 20 Март (Редактирано) Здравейте, колеги. В следствие на лек теч на масло, един от тампоните на мотора (този вдясно, пасажерската страна) ми се е омазнил и омекнал. И така като пусна съединителя по-рязко се чува туп и понякога на студен старт се тресе малко повече моторът. Въпросът ми е от къде мога да го намеря това чудо? Аз самият работя в магазин за авточасти и го няма никъде при нашите доставчици, включително големите складове в Румъния. Ако някой е търсил или купувал такъв моля да сподели опит. Става въпрос за град Варна, но мога и да го поръчам от някъде, стига да знам, че ще стане. Благодаря предварително! Редактирано 20 Март от Tablanet Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #2 Отговорено 20 Март Втора ръка здрав,вече 5 години държи.Лесно се сменя,в домашни условия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #3 Отговорено 20 Март И по-добре стар, но оригинален и здрав, отколкото нов ама "заместител". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tablanet 11 #4 Отговорено 20 Март Това ми беше последният вариант, явно вече пръв и дори единствен. В такъв случай дали имат разлика преди и след фейслифт? Ще се ходи по моргите, но явно просто е рядко срещано явление. Благодаря, колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #5 Отговорено 20 Март Има разлика,мотор с автоматична скоростна кутия и ръчна.На единия на гумата от горе пише "А",на другия "М"(Manual). П.П.-Да уточня,че в моя случай се касаеше,за бензинов акорд,да не те подведа колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #6 Отговорено 1 Април @tsonev.autofix може да ти поръча чисто нови от Япония. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове