baju 3 #1 Публикувано 4 Март Здравейте! Попаднах на следния продукт в АлиЕкспресс - https://www.aliexpress.com/item/32809846592.html?spm=a2g0o.cart.0.0.6ea638daMAct1p&mp=1 Някой по-запознат може ли да ми каже дали ще пасне на CRV 2010 Executive? В момента при отключване/заключване страничните огледала не се отварят/прибират. Единствено мога да го правя с бутона отляво на волана. Бих искал при отключване и заключване с дистанционното да се отварят, но не знам дали конкретния модул ще е съвместим... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 1 #2 Отговорено 5 Март здравей колега, четох доста за този продукт и аз искам тази екстра. така, това което разбрах за него е че работи добре и е практичен, проблема е че доста се оплакват от схемата за връзване която е в кутията, не отговаря на продукта и е доста объркваща, за човек който не се занимава с това ще му е доста трудно за връзване. иначе който е успял споделя че е работи добре и без проблеми. може би ако познваш някой който разбира малко от коли ще е от полза. аз днес ще разговарям с един приятел който слага аларми по колите и познава ел инсталациите на колите, да видим какво ще ми каже, ако се навие да ми я сложи, ще го купя и ще пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
никси 63 2 #3 Отговорено 22 Април Здравейте!Отскоро съм собственик на CR-V3 , та въпроса ми е , как да разбера дали страничните огледала се прибират?Имам копче но резултат никакъв.Нищо не се чува , като бръмчене или нещо подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #4 Отговорено 22 Април Започни с предпазителите и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #5 Отговорено 22 Април Здравей колега @никси 63 ако е това копчето ,трябва при натискане да се прибират . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
никси 63 2 #6 Отговорено 22 Април преди 15 минути, CARPERA написа: Здравей колега @никси 63 ако е това копчето ,трябва при натискане да се прибират . Точно това е копчето , но не се прибират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
никси 63 2 #7 Отговорено 22 Април преди 33 минути, inspektora написа: Започни с предпазителите и т.н. Самите огледала се регулират , но не се прибират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
никси 63 2 #8 Отговорено 4 Май На 22.04.2024 г. at 18:44, inspektora написа: Започни с предпазителите и т.н. Самите огледала се регулират , но не се прибират. Проблема е решен.При изваждане на панелчето с копчетата кабелче 7 от буксата бе извадено и обърнато.След връщане на място всичко се оправи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове