Daniel 77 0 #1 Публикувано 26 Февруари Здравейте, съфорумци! Поизчетох доста по темата, но държа да попитам и в отделна тема за терзанията ми😁. Решил съм да си закупя бензинова CR-V 2.0 или 2.4. Та молбата ми е да ме посъветвате кой от двата модела е по препоръчителен и за какво да внимавам когато ги оглеждам? Тази събота ходих да гледам една 2.0. Съответно по думите на продавача, бях изключителен късметлия и модела, който оглеждах, беше единственият и нестравним, абсолютно перфектен. Но човека просто си гледа работата...😁 Предстоят ми поне още два огледа на други модели. Апелирам към компетентността ви и моля отново за съвети! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 26 Февруари Струва ми се, че темата не е за този раздел. @Daniel 77 уточнете за коя година говорите, най-добре дайте и снимка, за да понижим темата с генерация надолу. Щом държите да попитате в отделна тема за терзанията Ви, кажете какви са били те с колата, която сте гледали и какво точно Ви интересува. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel 77 0 #3 Отговорено 26 Февруари Конкретно ме интересува 5та генераци. Модела след 2017 година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel 77 0 #4 Отговорено 26 Февруари преди 15 минути, Honda_Z написа: Струва ми се, че темата не е за този раздел. @Daniel 77 уточнете за коя година говорите, най-добре дайте и снимка, за да понижим темата с генерация надолу. Щом държите да попитате в отделна тема за терзанията Ви, кажете какви са били те с колата, която сте гледали и какво точно Ви интересува. Общо взето колата ми направи добро впечатление за първи оглед. Но молбата ми е конкретно с какво да внимавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #5 Отговорено 28 Февруари 2,0 или 2,4 са американки.Тоест - оправени след удар.Но колко и как са оправени, е друг въпрос. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel 77 0 #6 Отговорено 28 Февруари (Редактирано) А принципно, ако не са ударени, добри ли са? Редактирано 29 Февруари от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #7 Отговорено 29 Февруари (Редактирано) Принципно са добри.Хонда е това.Но от Америка/Канада на 100% са удряни, наводнявани, с щети и т.н. Повярвайте, доста време гледам такива, познавам доста хора, вкарващи от там - ако не е с "нещо" колата, то няма как да е на добра цена и да се докара тук. Само доставката е 10000лв...Гледал съм тук в България поне 5 коли,които самите търговци са ми показали в какво състояние са били. И въпросът е как са поправени - читаво или колкото да се продадат с добра печалба. Внимавайте . Редактирано 29 Февруари от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel 77 0 #8 Отговорено 29 Февруари (Редактирано) Благодаря! Мнението ви е много ценно! А ще ме посъветвате ли за какво да огледам колата, ако реша да купувам? Редактирано 29 Февруари от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6037 #9 Отговорено 29 Февруари Това е нормален автомобил. Гледаш за поносима ръжда, слушаш как работи мотора, тестваш как е в движение (кутия, окачване, трансмисия), оглеждаш интериора да няма щети и петна по колонките (ако е с шибедах) и по мокета (под него) - да не мирише странно и "скачаш". От Канада има и не удряни - минават търг защото са конфискувани. Желателно е да ти покажат обявата и снимки на състоянието и от там. Ако "нямат", няма как да знаеш какви са били щетите и приемливи ли са за теб, спрямо цената. Вече като я вземеш и обслужиш, с времето ще разбереш от какво има нужда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 614 #10 Отговорено 29 Февруари .... и не на последно мсто - двигателя е с директно впръскване. Това в слуай, че ще се слага газова уредба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel 77 0 #11 Отговорено 29 Февруари (Редактирано) Гледам една обява на модел 2.0 от 2018г, на който е монтирана газова уредба с директно впръскване Prins. Възможно ли е продавача да е "вдигнал" малко годините? Редактирано 29 Февруари от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове