Влади 39 8 #1 Публикувано 7 Февруари Има ли разлика в съединителя на акорд 7 и акорд 8 генерация дизел? Аз зациклих с моят съединител. Старият който ми приплъзва е поръчан за оригинален,новият който поръчах е същия като стария но и той не пасва. Проверих ги по номерата и ми излизат че са 140кс . Дали имат някаква разлика в дебелината на огледалния? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 7 Февруари (Редактирано) Имат разлика, те моторите са различни Редактирано 7 Февруари от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #3 Отговорено 7 Февруари И аз предполагам че има,но защо като поръчвам съединител за 8генерация магазините в Благоевград ми дават за 7генерация. Добре че има по компетентни консултанти по другите градове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #4 Отговорено 7 Февруари Всъщност разликата между двата съединителя е в дебелината на огледалния. И това го разбрах след 2 седмици ходене по мъките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #5 Отговорено 9 Февруари След монтирането на правилният съединител Хондата е бомба 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #6 Отговорено 9 Февруари Разкажи по подробно, за мъките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #7 Отговорено 10 Февруари Преди 1година реших да сменя съединителя и я откарах на майстор,смених съединител комплект +маховик. Майстора си поръчваше частите,оригинален съединител на Хонда и маховик Luk. Около 4/5месеца всичко беше наред (5000кн) и след това почна да ми приплъзва между 2000/3000оборота и после пак си поемаше,като давах плавно газ не приплъзва. Отидох пак при майстора,той я тества и каза че може да е някоя от помпите,но незнае от коя. Порових се по сайтовете и видях че двете струват 1000лв. Не ми се играеше на принципа проба грешка и издирих телефона на Фена бг тук от форума,чухме се по телефона и се разбрахме да му я закарам да я види. Декември отидох до Дупница Фена бг я видя караше я и каза че е объркан съединител,той каза че неможе да я оправи защото има здравословни проблеми. Намерих друг майстор в Благоевград и му я откарах. Той започна да проверява помпите,но се оказа че не е от тях и я отвори. Свали маховика и съединителя и видяхме че съединителя е отворил до край. Поръча нов съединител и той беше като стария,не пасваше добре,после поръча втори +маховик и пак не ставаше маховика е същия като стария но и 2 съединител не ставаше. Поръчахме трети съединител и той не ставаше. Обадих се пак на Фена бг, пратих му снимки на старите маховик и съединител и на новите който не стават и той каза че маховика е същия,но съединителя е за 7генерация 140кс. И така поръчах съединител от едно момче от София. Пратих му и на него тези снимки и той ми каза същото. Прати ми правилният съединител и сега всичко е наред. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 13 Февруари Кажи честно Нали по номер го поръчвате!? Баси търговците, не е истина 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #9 Отговорено 13 Февруари Да всичко се поръчва по VIN номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Влади 39 8 #10 Отговорено 13 Февруари Най лошото е че си платих 2пъти за едно и също. Този съединител ми излезна златен,заради некомпетентноста на търговците и до някъде и майстора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #11 Отговорено 12 Март (Редактирано) И на мен по ВИН номер в Елиткар ми дадоха съединител за Акорд 7 и после не искаха да си го вземат обратно. Пуснах една жалба в КЗП и след месец сами ми се обадиха да ми върнат парите. Редактирано 12 Март от Ceco85 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове