khaccbg 8 #1 Публикувано 3 Януари (Редактирано) Здравейте, Нормално ли е това да се случва - вижте видеото? Не знам вода или бензин е, но го забелязах като загрявах колата вчера сутринта. Възможно ли е да е от сутринните мъгли или пък бензиностанцията от която заредих да е много зле...или колата има някакъв проблем? Honda ayspuh.mp4 Редактирано 3 Януари от khaccbg Vid Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1542 #2 Отговорено 3 Януари Няма видео но е нормално сутрин от конденза,все пак гърнетата са студени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 8 #3 Отговорено 3 Януари (Редактирано) Сега вече има видео - поиграх си малко да го кача, но така и не се зарежда в моя браузър. Дано да може да се види/свали като се кликне. Изглежда ми доста този конденз. Редактирано 3 Януари от khaccbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 55 #4 Отговорено 4 Януари Бензин е, тече от ауспуха! Продавай я на части веднага! хахаха, Живей си спокойно и не се филмирай! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #5 Отговорено 4 Януари Видеото пак не се вижда - има само звук. Ако е бензин - усеща се по миризмата му. Ако е вода, това е нормално - от конденза е. Като я изхвърли от гърнето и кюнците се темперират, трябва да не изхвърля нищо, а ако е "кучи студ", пак ще има пАри. На другата сутрин - пак така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 55 #6 Отговорено 4 Януари Свалих видеото на компа (от трите точки в дясно на плеера) и чак тогава го видях. Според мен няма нищо притеснително. @khaccbg, другия път качи видеото в ЮТ и сподели линка тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khaccbg 8 #7 Отговорено 4 Януари Благодаря много колеги за разяссненията! Не бях я виждал така да пръска и се притесних малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalina68 0 #8 Отговорено 24 Януари Няма място за притеснения :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове