rim 21 #1 Публикувано 3 Януари, 2024 Здравейте! Интересува ме има ли колега във форума с 3 генерация Джаз след 2015 година на производство? Решил съм да купувам такъв на жена ми и се нуждая от информация от първа ръка както се казва. Във Варна на намерих по автосалоните да го видя на живо. Благодаря за вниманието! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 172 #2 Отговорено 7 Януари, 2024 (Редактирано) И аз се интересувам, но за съжаление в БГ няма много, а във Форума - май хич Но може да хвърлиш едно око тук: https://clubjazz.org/forum/index.php?board=112.0 или тук : https://www.fitfreak.net/forums/3rd-generation-2015/ Редактирано 7 Януари, 2024 от ИцоД 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #3 Отговорено 10 Януари, 2024 Имах такъв 2017г, скоро го продадох. Масово са само с климатик, ние търсихме с климатроник, които са по-редки. Има глезотийки като подгрев на седалките, хубава навигация, сериозен ъпгрейд спрямо предишния Джаз. По-добре питайте какво ви интересува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 21 #4 Отговорено 25 Януари, 2024 Здравейте , колеги! Автомобила вече е закупен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zero^gravity 1 #5 Отговорено 25 Януари, 2024 Здравей, за колко го купи, ако нее тайна? От къде ? Нов внос или от човек в Бг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitar_Honda 16 #6 Отговорено 26 Януари, 2024 On 1/25/2024 at 11:44 AM, rim said: Здравейте , колеги! Автомобила вече е закупен. Честито, със здраве да се кара! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 21 #7 Отговорено 26 Януари, 2024 Преди 15 часа, Zero^gravity написа: Здравей, за колко го купи, ако нее тайна? От къде ? Нов внос или от човек в Бг. Автомобила е нов внос от Италия . Закупен е от автокъща в Дупница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 21 #8 Отговорено 26 Януари, 2024 Преди 1 час, Dimitar_Honda написа: Честито, със здраве да се кара! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 45 #9 Отговорено неделя в 11:00 Да вдигна темата, попадна ми една джазка 2019 1,4 мотора ,но на 280к реални и на газ в Италия,гледана ,но карана и заслужава ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 21 #10 Отговорено преди 31 минути Здравей, колега! Джаз 1.4 от тези години няма според мен. Ние имаме 1,3 2016г.Според мен не си заслужава на толкова километри и с газово. Ако си решил да си вземеш Джаз вземи го без газово и си сложи ти. Но тя не гори много и според мен не си заслужава. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове