pavkata18 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2023 Здравейте! Батерията на ключа ми се изтощи,купих нова и я смених,(както съм правел и преди) ,но уви ,новата батерия не сработи с ключа и колата не разпознава ключа.(не пали)! Помислих си че е фалшива,поръчах дюрасел 2бр ,пак същото!Поръчах Сони,Филипс и други и пак така!Колата не пали и Немога да я заключвам и отключвам от бутоните на ключа!Колата пали единствено с батерията ,която е изтощена!Майстор ми каза,че от значение е микро волтажа на батерията и ако новите са над 3.01волта ключа никога няма да тръгне!Аз не съм запознат затова питам вас?Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем!Комата е Сивик 1.8 2007г!Благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 766 #2 Отговорено 24 Декември, 2023 Аз съм с такава ENERGIZER CR1616, 3V 1PK Пробвай с нея, проблеми не съм имал, вече 3години. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 24 Декември, 2023 Тоя Сивик да не е с безключово палене, че не пали без батерия в ключът. Не съм виждал и чувал за такъв дори и 2011 да е. За 9 ген, да съгласен съм. Дай повече инфо и нагледни снимки , щото трябва да гадаем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavkata18 0 #4 Отговорено 24 Декември, 2023 Здравейте!!Весели празници ви желая!Благодаря за отговорите!Колата се пали със старт бутон!Контакт се подава с ключа,както всички сливици от 2006 нагоре!Проблема е там ,че каквато и батерия да сложа в ключа(дистанционното) ключът не поличава захранване от батерията и по този начин компютъра на колата не разпознава ключът! Това е като цяло проблема!Неможе да пробвам 5 вида различни батерии и нито една да не сработи!Пробвах и Енергийзер днес,същата работа!Замерих всички батерии който имам налични всички са 3.02-3.06 волта! Все повече си мисля ,че именно там е проблема!Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5 Отговорено 24 Декември, 2023 Едва ли има връзка с чипа в ключа и скапаните батерии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #6 Отговорено 26 Декември, 2023 Абе има им нещо на тия С(л)ивици. При мен не искаше всеки път да отключи преди време, натискам и няма никой с нова батерия. С 2 ключа съм и с 2-та го правеше. От как смених акумулатора с нов, няма такава драма. Джон, Джим или Джак в завода в Суиндън най-добре могат да кажат какво са правили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове