jivetz 12 #1 Публикувано 22 Декември, 2023 Привет, някой има ли идея от къде мога да си намеря-купя такъв болт за кутията на въздушния филтър.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #2 Отговорено 22 Декември, 2023 Става всякакъв, просто трябва да е със същата резба и дължина. При мен два се скъсаха и ги замених с други, по спомен са М4 или М5 по около 25-30 мм. И все пак ако държиш да са оригинални трябва да потърсиш в автоморга. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivetz 12 #3 Отговорено 22 Декември, 2023 Да,благодаря, защото в магазините за крепежи нямат такива точно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 332 #4 Отговорено 22 Декември, 2023 Да, така е. Оригиналните за изтънени назад, там където няма резба. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #5 Отговорено 22 Декември, 2023 Оригиналните са специални и имат осигурителна шайба, за да не падат от капака. Намери някакъв технически подходящ и го сложи на мястото с лесен достъп. Комбиниран (за ключ и рапидка) може и да не намериш, но с 1 от двете има доста. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 18 #6 Отговорено 22 Декември, 2023 Преди 3 часа, ceco_accord написа: Оригиналните са специални и имат осигурителна шайба, за да не падат от капака. Да питам един малко тъп въпрос. Понеже трябва да сменя въздушния филтър на Акорд 7 и гледам ,че е с болтчета да не се притеснявам ,че ще паднат като ги отвия. На Црв е със щипки и там е лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5942 #7 Отговорено 22 Декември, 2023 Като на снимката от колегата по-горе са. Естествено, внимавай защото може и при теб някоя от осигурителните шайби да е изчезнала с годините. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 18 #8 Отговорено 22 Декември, 2023 Благодаря.Ще внимавам при свалянето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pyle 4 #9 Отговорено 24 Декември, 2023 Колега, ако искаш пиши, аз си купих други, защото и аз скъсах 1, купих ги на килограм и имам бол, няма смисъл да купуваш. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове