Marinzy 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2023 Здравейте 👋 потърсих из темите, и ако темата се дублира моля насочете me. Казуса е следния: Закупих автомобил внесен от Канада (CR-V, 2019, Touring) който сега е само с един ключ (за driver 1) - целта ми е да имам и 2ри (за driver 2). От Honda ми казаха че не предлагат обучение на ключове за автомобили от Канада 🤯 Имате ли опит / знание за такава или сходна ситуация ✨ 📚 ✨ Благодаря 🙇♂️ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 8 Декември, 2023 https://klucharski.com/index.php?route=product/product&language=bg-bg&product_id=2063 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 12 Декември, 2023 Бултрако също обучават ама не помня колко пари е точно Ние имахме проблем с едния ключ не работеше или спираше да работи дори и след сменена батерия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nano 6 #4 Отговорено 1 Септември На 12.12.2023 г. at 23:58, Drone написа: Бултрако също обучават ама не помня колко пари е точно Ние имахме проблем с едния ключ не работеше или спираше да работи дори и след сменена батерия. Аз имам точно същия проблем. Втория ключ не работи след смяна на батерията и не намирам начин да го обуча. При трета геенерация ставаше от колата, но за пета явно начина е друг. Моля ако някой има информация по въпроса да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtpetrov 49 #5 Отговорено 10 Октомври Сменял съм батерията на keyless ключ на нашата 5-та генерация хибрид. При нормални обстоятелства не се налага обучение или каквато и да е друга интервенция. Просто смених и си работи както и преди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nano 6 #6 Отговорено 11 Октомври Аз в крайна сметка успях да си обуча втория ключ с помощта на launch диагностика. Отнема 5 - 10 минути. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове