apinni 7 #1 Публикувано 17 Октомври, 2023 Здравейте братя,търся комплект магнитен съединител за климатика на Хонда Хрв.Или поне плочката и ролката.Никаде не намирам налични.Всякакви съвети ще са от полза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #2 Отговорено 17 Октомври, 2023 Хондата е D16W1 4WD 1999 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #3 Отговорено 17 Октомври, 2023 за жалост вече много трудно се намират части за нашите хонди, провери в ибей дали няма да изкочи нещо, успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 17 Октомври, 2023 Имам три Харвита и купих едно за части по горепосочената причина.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #5 Отговорено 18 Октомври, 2023 На 17.10.2023 г. at 20:07, Markony написа: Имам три Харвита и купих едно за части по горепосочената причина.. Въпрос към Маркони? Тива ли е номера на компресора подходящ за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #6 Отговорено 19 Октомври, 2023 В намотката има термопредпазител -разчовъркайте я ,вероятно той е прекъснал ,шунтирате го и пак ще работи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #7 Отговорено 19 Октомври, 2023 преди 39 минути, borko 30 написа: В намотката има термопредпазител -разчовъркайте я ,вероятно той е прекъснал ,шунтирате го и пак ще работи . Трябва ми самата плочка и ролката всичко друго си работи имаше разбит лагер и е изял по малко от тях тоест имат канали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #8 Отговорено 22 Октомври, 2023 (Редактирано) Напротив, части има и то доста в чужбина. Да кажем в amayama е 60 евро съединителя. Доставката е 20 евро. Тук имаше колеги които поръчват от там, има и тема. Ето този номер от HR-V 2000 година : 38924-P2A-006 - 59.36 euro COIL SET, SOLENOID В USA също го има. През Бултрако, цената на съединителя е 340лв което е доста повече от amayama да кажем. Поръчай си го от чужбина и след около 2 до 3 седмици е при теб. Редактирано 22 Октомври, 2023 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове