Весела Колева 0 #1 Публикувано 3 Октомври, 2023 (Редактирано) Здравейте Имам нужда от помощ и съвет .Не съм в БГ и ми предстои да се прибера.Скъсах пистов ремък на пътя.След пътна помощ и сервиз ми казаха ,че компресора на климатика е блокирал и съответно прецаква ремъка.Сега е байпасиран и сложих нов ремък , за да мога да се предвижа ди БГ.Въпросът ми е колко струва смяната на компресора и какъв трябва да купя.Тук ми казаха,че е много скъпо и двете / нов компресор и ремонт ,т.к. много се разглобява по колата / Аз ,не разбирам почти нищо ,затова се допитвам за съвет и коментар към вас - хора с опит/ волю или не / и със сигурност ,много по в час от мен . Благодаря нс всеки,който може да ми помогне .🙂 Редактирано 3 Октомври, 2023 от Весела Колева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 3 Октомври, 2023 Привет. В Аутодок, примерно, нови компресори са от 350-1000лв., според марката. Примерно един Нисенс е 500, което е добра марка, ще ти свърши работа. Предполагам още толкова ще ти вземат за работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Весела Колева 0 #3 Отговорено 3 Октомври, 2023 Благодаря, А какъв сервиз да търся в БГ .Майстор по Хонди или сервиз за климатици ?И град е Варна евентуално... Извинявам се ,ако е тъпо ,но трябва да го организирам оттук .Нямам време да ходя ,да проучвам или да питам насам - натам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 604 #4 Отговорено 3 Октомври, 2023 Според мен ти трябва серви а климатици. В таи тема има писано за Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chus 13 #5 Отговорено 13 Октомври, 2023 Impas 56, единия майстор е хондаджия. Знаят какво правят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 13 Октомври, 2023 (Редактирано) Единия сервиз е до Дидо Miyamoto, Иво - О878685448 другия който съм ползвал и е ОК е на ул. Уста Колю Фичето 39B - О894848585, Impas 56 намира се до стария шоурум на Хонда в кв. Левски - Тони - О89919539О Редактирано 13 Октомври, 2023 от atoma 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове