Галин Абушев 25 #1 Публикувано 26 Юли, 2023 Здравейте, колеги, Не намерих отговор на моя въпрос назад в темите за това ще пробвам тук. Трябва ми преден ляв подкалник за акорд 7 фейс 2.4 турер и се питам:Същия ли е като на пре фейса, трябва ли да е задължително от комби и дали от дизел стават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #2 Отговорено 26 Юли, 2023 Моята е седан 2,0 фейс и такива решетки нямам. Левия и десния подкалници си ми е идеално гладки. Това ме навежда на мисълта, че има значение въпреки, че спирачните ми дискове са от големите, ако тези решетки са за подпомагане на охлаждането им. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Галин Абушев 25 #3 Отговорено 26 Юли, 2023 Благодаря, колега. Явно ще е трудно както очаквах... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Галин Абушев 25 #4 Отговорено 27 Юли, 2023 Дали пък не е слагано допълнително тази оградената част, понеже от дясната страна го няма? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 245 #5 Отговорено 27 Юли, 2023 (Редактирано) Не е слагано допълнително, и моята го има - 2,4 фейс, седан. Там някъде се намира резонатора на филтърния въздухоприемник, вероятно процепите са с цел обезшумяване. Редактирано 27 Юли, 2023 от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Галин Абушев 25 #6 Отговорено 27 Юли, 2023 Преди 2 часа, CCord написа: Не е слагано допълнително, и моята го има - 2,4 фейс, седан. Там някъде се намира резонатора на филтърния въздухоприемник, вероятно процепите са с цел обезшумяване. Благодаря, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #7 Отговорено 28 Юли, 2023 За мен подкалници ще станат и от 2.0 и от дизел. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове