Joro_A 2 #1 Публикувано 4 Юни, 2023 Колеги, някой знае ли дали може да се свали само топката на скоростния лост на Civic 8, 2.2 diesel, 140 коня? Потърсих много клипове в интернет, но без успех. Всичко е за някакви други модели или бензин, като нямам идея дали има разлика. Ако някой има такава, моля, споделете, за да знам има ли смисъл да търся по моргите в София. От тук, официалния сервиз ми дадоха цена за топка и скоростен лост близо 1000лв. Нещо тотално са се объркали. От Пловдив цената е 350лв., но на мене ми трябва само топката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 4 Юни, 2023 На резба е, няма нищо специално. Няма смисъл да търсиш по моргите, защото тази топка се бели лесно и на нашата, преди да я сменя на около 130х км сигурно, вече имаше наченки протрита боя около гумата. Ако ще търсиш по моргите, по-добре търси аксесоарната ръкохватка, която най-вероятно ще трябва да претапицираш, но от личен опит ти казвам, че усещането в ръката е много по-добро, отколкото пластмасовата. За тази говоря: Иначе, в Китай има много сполучливи реплики на ОЕМ-ската за под 30лв. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Joro_A 2 #3 Отговорено 4 Юни, 2023 Благодаря ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #4 Отговорено 16 Април Здравейте, ще ползвам темата на колегата , за да не правим спам, поръчах си топка от Алито , виждам, че моята има един пръстен най отдолу, как да го сваля без да го счупя за да сменя с новата ?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #5 Отговорено 19 Май Топката дойде от Алито , чисто новичка за 5.80 лв, развива се обратно на часовниковата стрелка , лесно и бързо стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #6 Отговорено 20 Май Има ги и в ЕМАГ - 30-45 лв, приблизително. Няколко предложения са... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове