AlexL 0 #1 Публикувано 28 Май, 2023 Здравейте, има ли някой, който си е монтирал ГУ на Civic X? Моля за съвети за избор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savo_ 4 #2 Отговорено 29 Май, 2023 Моята е с 1.5 мотора и ръчни скорости. Вече е на 70к, занулил съм е от началото и средния ми разход до сега е 6.9. Разхода на модела е поносим. Не виждам смисъл да монтирам газ, още една система за обслужване и евентуални проблеми. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 76 #3 Отговорено 29 Май, 2023 1.5 турбо е труден за газифициране, скъпо и ненужно упражнение. 2.0 на отвъдокеанската версия е айляк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #4 Отговорено 30 Май, 2023 Аз съм също с мотора 1.5, бая километри навъртях, разходът ми е 5-5.4 извънградско, 6.5-7.5 градско. Въобще не ми е и минавало през главата вариантът за газ, да разваля хубавата кола и да намаля обема на багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NenormY 11 #5 Отговорено 31 Май, 2023 On 5/30/2023 at 7:54 AM, peyton22 said: Аз съм също с мотора 1.5, бая километри навъртях, разходът ми е 5-5.4 извънградско, 6.5-7.5 градско. Въобще не ми е и минавало през главата вариантът за газ, да разваля хубавата кола и да намаля обема на багажника. Здравей колега. Да попитам нещо правено ли е по софтуера на колата? Как постигаш този разход? Аз моята в момента под 9 не мога да я сваля с ЕCO или без. 7.5 - 8 ми даваше лятото единствено.... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 97 #6 Отговорено 31 Май, 2023 (Редактирано) Ако си с 1.5 двигател вариянта ти е на Prins около 3200 лв . Ако двигателя е 2 ка без турбо BRC около 1800 лв. Редактирано 31 Май, 2023 от viktor11 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #7 Отговорено 31 Май, 2023 (Редактирано) Преди 9 часа, NenormY написа: Здравей колега. Да попитам нещо правено ли е по софтуера на колата? Как постигаш този разход? Аз моята в момента под 9 не мога да я сваля с ЕCO или без. 7.5 - 8 ми даваше лятото единствено.... Поздрави Разходът го постигам като карам НОРМАЛНО , без да се състезавам и рязко да давам газ. АКо караш със 160 по магистралата естествено,че ще харчи 2 литра отгоре. Карай със 120 и ще се убедиш. Нищо не е правено допълнително. Както и друг път съм казвал, хечбек sport модела има хубава спортна визия, но не е направена да се дава газ и да се кара бързо. Не мога да я определя като динамична за 182 коня, отстъпва на немските алтернативи по коне като скорост и динамика, но е страхотна като размер, визия, здравина. Редактирано 31 Май, 2023 от peyton22 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savo_ 4 #8 Отговорено 31 Май, 2023 На еко режим съм карал за 5г. само 2-3 пъти. Доста скопява двигателя и хич не ме кефи. А и както казаха колегите, не е пример за динамика и скорост с тези 240нм. въпреки, че е лека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #9 Отговорено 1 Юни, 2023 Както съм го казвал и друг път, колата е страхотна,и аз я имам почти 5 години, но не е от бързите и динамичните. Визията е спортна, но движението не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове