DIESEL 0 #1 Публикувано 15 Май, 2023 Здравейте,колеги! Имам следният въпрос,таа колата е акорд 7 седан фейслифт 2006 година,и понеже е карана в Австрия установих,че има изгнило по резервоара и следователно,когато се пълни повече гориво започва да си тече. Въпроса ми е има ли какво да се направи по въпроса без да се сваля целия резервоар,понеже ми искат 400 лева само за работа,защото се сваляло всичко отзад и така. Ще се радвам,ако ми дадете някакви идеи,с които мога да опитам поне да спра този теч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 15 Май, 2023 Нима не може от морга да се вземе резервоар и да се смени..., не е нещо дефицитно, би трябвало да се намери лесно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIESEL 0 #3 Отговорено 16 Май, 2023 Има доста резервоари по моргите просто струва 400 лева за смяната му и за това питам дали има вариант да се закрепи моя резервоар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 16 Май, 2023 Преди 3 часа, DIESEL написа: Има доста резервоари по моргите просто струва 400 лева за смяната му и за това питам дали има вариант да се закрепи моя резервоар. Олелеее, как 400лв, за колко време се прави...? Провери другаде... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIESEL 0 #5 Отговорено 16 Май, 2023 Казаха ми,че се сваля целият заден мост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #6 Отговорено 16 Май, 2023 Няма заден мост, независимо окачване е, ама нейсе... Каквото и да се сваля, не е 2 дена работа... Питай на още места, не си абониран за един, колкото и да му вярваш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 16 Май, 2023 (Редактирано) Независимо окачване, но резервоара и точно на моста .Има си разкачане на носачи бая. Редактирано 16 Май, 2023 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #8 Отговорено 17 Май, 2023 За съжаление ще се наложи да го смениш - дори и да може да се оправи по някакъв начин резервоара - пак ще е нужно сваляне. На баща ми на друг модел кола се беше пъкнал резервоара - някъде по шева и като зареди гориво повече от половината започваше да тече. Ходи на майстор и свалиха резервоара но не успяха да го правят и го смени. Но май там нямаше такава драма със свалянето. Или поне той не спомена и нямаше такива цифри за труд. То беше и преди няколко години де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #9 Отговорено 5 Юни, 2023 Да ли може да се залепи резервоара с някакво лепило ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIESEL 0 #10 Отговорено 16 Юни, 2023 Дори и да има вариант,отново ще трябва да се сваля целият. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове