jonnybg98 12 #1 Публикувано 3 Май, 2023 (Редактирано) Здравейте, Прослушвайки говорителите в багажника отвърте има две като кутии, пластмасова и метална. Някой знае ли за какво са, че има едно жужене от вибрациите на буфера, което изчезв като натисна металната кутия? Искам да знам за да мога да пробвам да премахна жуженето. Благодаря. Редактирано 3 Май, 2023 от jonnybg98 Forgotten picture Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 3 Май, 2023 И аз питах преди време в друга тема, но никой не отговори... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #3 Отговорено 3 Май, 2023 Според Гугъл, пластмасата е предпазител за задния среден колан. Номер 17 в тази схема. Металното, предполагам, е основата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 3 Май, 2023 преди 24 минути, I_Yordanov написа: Номер 17 в тази схема... Аха, вероятно е така... Странно, че не са предвидили кора/капак откъм багажника, покриващ говорителите и всичко там, за да не се опира обемист багаж... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonnybg98 12 #5 Отговорено 3 Май, 2023 Това мисля че е с цел акустика, иначе и аз съм се чудил като купувах колата що аджеба не е покрито, ама после това ми хрумна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #6 Отговорено 3 Май, 2023 Като предлагат автомобила на "чужд" пазар и се налага да са конкурентни - всяка "дреболия" е от значение. Колкото до акустиката - само чукни по вратите и ще се сетиш, колко им пука за акустиката в случая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonnybg98 12 #7 Отговорено 3 Май, 2023 Колега, не съм напълно съгласен. Акустиката и шумоизолацията която предполагам визираш са две много различни неща. За конкуренцията мисля, че обратно на острова си имат предостатъчно и доста качествена конкуренция, а и доколкото знам тази генерация е основно произвеждана в Япония, разбира се говорейки за Акорд, не Акура. Леко се отклонихме от темата и дано модераторите не се скарат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1229 #8 Отговорено 3 Май, 2023 Да произвежда се модела в Япония НО за европейският пазар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #9 Отговорено 18 Май, 2023 На 3.05.2023 г. at 20:47, jonnybg98 написа: Това мисля че е с цел акустика, иначе и аз съм се чудил като купувах колата що аджеба не е покрито, ама после това ми хрумна. За мен не е ОК..., някаква дори префорирана, оребрена пластмаса би изглеждало по-добре и едва ли ще съсипе акустиката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове