jonnybg98 15 #1 Публикувано 17 Април, 2023 Здравейте, Открих че дясното огледало не се прибира навътре, но пък като дам на задна се накланя надолу и мога също да го движа ръчно от панелчето на шофьорската врата, също така и се затопля като пусна размразяването. Лявото си работи нормално. Някой да предложи от какво може да е и евентуално решение? Колата е CU1. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 306 #2 Отговорено 17 Април, 2023 Би трябвало моторчето (може би са две за посоките) за движение на стъклото в корпуса, да е различно от това, което прибира/сгъва огледалото..., така, че са различни управления. Това с навеждането надолу при задна, също става с първото моторче/та, само за стъклото. Изглежда това е екстра, аз нямам, но е полезна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonnybg98 15 #3 Отговорено 17 Април, 2023 (Редактирано) Дали е отделно моторче и дали има негов си бушон, че звук не чувам да издава и не знал дали изобщо получава захранване? Не е болка за умиране ама си трябва понякога, че колата не е дребосък. Редактирано 18 Април, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 306 #4 Отговорено 17 Април, 2023 Няма как да не е отделно, то движи корпуса..., но не знам как е с бушоните. Бутона е общ за двете огледала, та не може да е от него. Че колата не е дребосък, го разбрах чак като я придобих..., просто не е градска кола, удобна е за дълъг път... Не знам що е тая тенденция за всички марки/модели, всеки следващ модел да е по-голям от предишния... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1262 #5 Отговорено 18 Април, 2023 (Редактирано) Редактирано 18 Април, 2023 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 39 #6 Отговорено 18 Април, 2023 (Редактирано) Здравейте!На ме не ми се беше счупило конкретното моторче обаче в дясното огледало и не се прибираше. Има тема във форума и на мене ми помогна (мисля ,че беше при ЦРВ форума ако не ме лъже паметта както колегата Митко е написал). Аз успях да сменя моторчето без да махам цялото огледало от самата врата ,но си е голяма играчка. Моторчето за прибиране на огледалата и това за накланяне са различни. Може като натиснеш копчето да чуеш дали върти(издава звук) ,ако не издава е ясно,ако издава може да трябва да го наместиш само понеже някой може да го е напънал и да се е откачил от контрата(ако така мога да се изразя). Ако искаш ще ти пратя моторчето което аз купих от Алиекспрес за 10$ някъде. Редактирано 18 Април, 2023 от MotoMK5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове