Емилчо 9 #1 Публикувано 3 Април, 2023 (Редактирано) Казаха,че съм се хвърлил в дълбокото.... Хонда Акорд 2014 г. 2.4 бензин 185 к.с от КАНАДА 🙃 Първи впечатления-чудесни ! Редактирано 3 Април, 2023 от Емилчо 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 61 #2 Отговорено 3 Април, 2023 Честито и много безаварийни километри! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #3 Отговорено 4 Април, 2023 Честито и от мен , много да те радва ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 613 #4 Отговорено 4 Април, 2023 Честито, на много красиви места да те закара! Преди 13 часа, Емилчо написа: Казаха,че съм се хвърлил в дълбокото.... Няма страшно. И аз съм с кола от Канада. Гледам, че си от Радомир - имаш късмета да си близо до чудесен майстор на Хонда. За обслужване и ремонти може да разчиташ на @fenabg от Дупница. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #5 Отговорено 4 Април, 2023 Честито и много безаварийни! Хвърлил си се в дълбокото...... Ако е вярно излиза, че с гоуфо и производните му и трите букви, ще си в Марианската падина! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Емилчо 9 #6 Отговорено 4 Април, 2023 (Редактирано) 🤝 Ахахаххаххха 🤣🤣🤣 Редактирано 4 Април, 2023 от Емилчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове