Hukumo 39 #1 Публикувано 22 Март, 2023 Здравейте колеги, Наскоро си купих HR-V 2001г преди фейслифта със синия салон, 4 врати. Шофьорската седалка е много амортизирана и искам да я сменя. Сивия салон на фейслифта ми харесва повече, и гледах някакви обяви в OLX имат само че за двуврати. Някой сменял ли е стария (син) с нов (сив) салон, и дали ако взема от такава с 2 врати ще стане за моята, която е с 4 врати? Също така ако някой знае конкретно място в София, където мога да намеря такива, моля да ми прати линк или координати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #2 Отговорено 22 Март, 2023 защо не потърсиш тапицер който да я направи професионално, мисля че ще е в пъти по добре от колкото нов стар салон на 20+ години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hukumo 39 #3 Отговорено 22 Март, 2023 Защото цялата пяна е смачкана и най-вероятно и пружината е в много лошо състояние. Не е само до скъсания плат. Аз можех да взема и някакви калъфи за седалки и да не го мисля.. ама искам и да е по-комфортно. Предполагам, че ако се смени с някоя по запазена ще стане по-добре и по-лесно и дори по-изгодно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #4 Отговорено 23 Март, 2023 (Редактирано) разбрах, аз не знам дали са еднакви по размер в бургас в моргата имаше такива седалки преди няколко месеца баха към 600 лв ще питам дали стават ако знаят Редактирано 23 Март, 2023 от Eks Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #5 Отговорено 23 Март, 2023 На предните от 3-вратка облегалките се накланят силно напред, за да се осигури достъп на задните пасажери, а на 5-вратката няма такава функция, но като монтаж за купето трябва да са еднакви, както и задните. Със сигурност запазени от донор ще са по-евтини от претапициране, а и по-добро от оригиналното няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове