bwhite 0 #1 Публикувано 6 Март, 2023 Здравейте обмислям да закупя този маншон за скоростен лост маншон за скоростен лост , Някой поставял ли го е как да го захвана за рамката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 6 Март, 2023 Трябва да се свали панела за климатроника, за да може да се свали панела около скоростния лост. Като го свалиш, ще видиш как се захваща кожата за рамката и за пръстена под топката на лоста. Малко е пипкаво. Спускайки се на юг по Патриарх Евтимий, като завиеш наляво за Раднево веднага след това от дясната страна на улицата има един магазин за автоаксесоари. Там също приемат поръчки за маншони от изкуствена и естествена кожа за ЦР-В 3 и по спомен бяха по-малко пари. Тези от естествена кожа никак не носят на износване и лично аз, следващия път бих пробвал с изкуствена. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #3 Отговорено 6 Март, 2023 Аз използвах това описание. То е същото както ти го е обяснил колегата (подплатено със снимков материал). Аз избрах изкуствена кожа. (не мръднала) Тук още една хубава тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #4 Отговорено 6 Март, 2023 Ако има значение, аз избрах естествена кожа,😊 а и маншона беше универсален (за 10 лв.) . Реално, едно време нямаше (не намерих) специално такъв за модела, та взех универслен, като се наложи аз да му изрязвам "езичетета". Преди година, естествената кожа леко избледня - под топката, но я минах с боя за кожа и си стана като нов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
katri71 23 #5 Отговорено 14 Март, 2023 Аз също смених моя с нов от естествена кожа. Минаха 5 години вече от смяната и забелязвам ,че отново взе да се протърква кожата. За следващата смяна, може би ще заложа на изкуствена кожа, но като поръчаш по нета не е ясно какво точно ще пристигне. Най-добре е ръка да пипне, око да види Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове