stoychev2002 39 #281 Отговорено 18 Юли 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 207 #282 Отговорено 25 Юли 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 817 #283 Отговорено събота в 23:31 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7549 #284 Отговорено преди 6 часа В месец 8-ми преди 6 години Онзи ГОРЕ ме дари с Легендата и тогава шляпнах някаква снимка с нея и "микровълновата". И все си викам, тая ша я сменя някой ден иии ... та те - имам си нова картинка. В този форум съм от 245 месеца, а току се "спъвам" в нещо, "чукайки на грешна врата". Профилната я смених лесно, но за "подписа" се наложи да питам АИ-то - забравил съм. Както и да е - те я, те - ЮБИЛЕЙНА. Легена (според етикетите на коланите) е произведен 2 месеца след регистрацията ми тук, а Кофичката е 2 пъти по-вехта от него. Та си имам една 20 годишна и една 40 годишна Хонди, и всяка се ползва с кеф и по предназначение - надписите на стената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове