storish05 31 #1 Публикувано 29 Януари, 2023 Здравейте, колеги. От известно време забелязах, че ми влиза вода в багажника. Тапицерията е напълно суха, но отдолу на дъното е пълно с вода. Водата идва някъде от лявата част. На няколко места прочетох за влизане на вода през дупките за щипките за бронята, но според не е е там. Водата идва от високата част на багажника ( г/д където е ръба на бронята) и отива надолу. Съмнявам се най-вече в уплътнението на стопа. Проверих също и уплътненията на рейлинга, но там май всичко е наред.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем .... Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #2 Отговорено 1 Февруари, 2023 При мен беше от щипките за бронята. Едно силиконче оправи нещата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #3 Отговорено 1 Февруари, 2023 Не мога да хвана все още проблема, защото не успявам да сваля тапицерията на багажника... как са я направили, направо не е истина. Ако някой ми помогне с информация как да сваля, то проблема ще го реша.Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #4 Отговорено 2 Февруари, 2023 (Редактирано) Аз съм я свалял няколко пъти, свалянето е лесно закачането е да си е...е мамата. Само за протокола, без да се свали тапицерията от зад теча няма да откриеш. Как се сваля имаше тема а и в тубата е пълно с клипове. Ако нещо не можеш да свалиш питай за конкретното нещо. Редактирано 2 Февруари, 2023 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #5 Отговорено 2 Февруари, 2023 Аз нищо не успявам да намеря като информация за махането на корите. Вчера започнах да я разглобявам, но не успях да премахна черната страничната част, която започва от задния край на багажника и стига до седалките ( на нея е плафона). Търсих клипове в ютуб, но нищо не ми излиза...Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #6 Отговорено 2 Февруари, 2023 Дърпа се, започваш да разкопчаваш о страната на вратата (багажната). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #7 Отговорено 2 Февруари, 2023 Да де, но пластмасите около металните куки започват да се чупят.... хванати са някъде за купето явно.Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1234 #8 Отговорено 2 Февруари, 2023 (Редактирано) Металните куки имат капаче, отвори куките за да видиш капачето повдигаш го с много тънка отверка (има си маркирано на него къде да подпъхнеш) и ще видиш един кръстат болд, трябва да се свалят иначе не можеш да свалиш кората. Редактирано 2 Февруари, 2023 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
storish05 31 #9 Отговорено 3 Февруари, 2023 Този факт с капачетата на куките не го знаех и общо взето заради това не успявах да сваля корите. Благодаря ти много!Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n100ev 26 #10 Отговорено 25 Март, 2023 (Редактирано) Здравей, storish05, От скоро си поднових регистрацията във форума, затова се включвам едва сега. Откри ли от къде идва теча? Редактирано 25 Март, 2023 от n100ev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
knight3r 10 #11 Отговорено 20 Май, 2023 И аз от скоро имам същия проблем и изобщо не виждам от къде може да идва тази вода.. Ако някой стигне то проблема, моля да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове