BGavrilov 16 #1 Публикувано 18 Януари, 2023 (Редактирано) Здравейте, Бихте ли ме ориентирали при добър майстор или сервиз в София по възможност ако работят и със части на клиента? Рових се из форума но успях да намеря само един Чавдар, който май не е много читав. Редактирано 18 Януари, 2023 от BGavrilov правопис Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 16 #2 Отговорено 20 Януари, 2023 Явно няма такива... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #3 Отговорено 20 Януари, 2023 Слави в Овча Купел евентуално. Има тема за него в раздела. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikiG 161 #4 Отговорено 20 Януари, 2023 Негатив. Вече не работи с части на клиента. Има сервиз за Хонда в района на Казичене. Поздрави и успех. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 16 #5 Отговорено 20 Януари, 2023 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StefanTsvetanov 6 #6 Отговорено 6 Март, 2023 Сменях масло на скоростна кутия и диагностика в омбре сервиз в двора на БАН и г/д съм доволен. Брат ми няколко пъти кара неговия леджънд там и също е доволен. Не ми се струват нещо "УАУ", но изглеждат стабилни. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimiwk 5 #7 Отговорено 15 Април, 2023 Аз също ходя само в Омбре, слава Богу, рядко. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове