BGavrilov 12 #1 Публикувано 5 Януари, 2023 Здравейте, От 1 седмица търся ксенон (D2S) фарове за моя Акорд, прерових интернет буквално. Намирам само фарове със H1, HB3 крушки и D1S. Намерих един единствен ляв фар с D2S крушка, но не и десен. Моля, ако някой знае къде да потърся такива фарове да пише, че съм в безизходица.. Оригинални от Хонда са 950лв единия фар.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
knight3r 10 #2 Отговорено 5 Януари, 2023 2 hours ago, BGavrilov said: Здравейте, От 1 седмица търся ксенон (D2S) фарове за моя Акорд, прерових интернет буквално. Намирам само фарове със H1, HB3 крушки и D1S. Намерих един единствен ляв фар с D2S крушка, но не и десен. Моля, ако някой знае къде да потърся такива фарове да пише, че съм в безизходица.. Оригинални от Хонда са 950лв единия фар.... Погледна ли в ebay.co.uk? Има доста ударени акорди, които се продават на части в UK. Дано имаш късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 12 #3 Отговорено 5 Януари, 2023 Здравей, сетих се да, но те са с десен волан и фаровете са обърнати за движението там .. имат разлика в осветяването на пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 5 Януари, 2023 В Олх търси ли? Там са ми попадали безброй пъти. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 12 #5 Отговорено 5 Януари, 2023 Дам.. Има една единствена обява и то фара е пукнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda9289kt 0 #6 Отговорено 5 Януари, 2023 Преди 6 часа, BGavrilov написа: Здравейте, От 1 седмица търся ксенон (D2S) фарове за моя Акорд, прерових интернет буквално. Намирам само фарове със H1, HB3 крушки и D1S. Намерих един единствен ляв фар с D2S крушка, но не и десен. Моля, ако някой знае къде да потърся такива фарове да пише, че съм в безизходица.. Оригинални от Хонда са 950лв единия фар.... Това че пише че е d1s най вероятно е сбъркано при описанието. Няма фарове на Хонда с д1с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BGavrilov 12 #7 Отговорено 5 Януари, 2023 (Редактирано) 14 minutes ago, Honda9289kt said: Това че пише че е d1s най вероятно е сбъркано при описанието. Няма фарове на Хонда с д1с. Ами не е точно така.. Има, излиза даже и по номер на частта, че има с D1S.. Продават се такива и по сайтовете за авточасти Редактирано 5 Януари, 2023 от BGavrilov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 607 #8 Отговорено 6 Януари, 2023 Преди 16 часа, BGavrilov написа: Здравейте, От 1 седмица търся ксенон (D2S) фарове за моя Акорд, прерових интернет буквално. Намирам само фарове със H1, HB3 крушки и D1S. Намерих един единствен ляв фар с D2S крушка, но не и десен. Моля, ако някой знае къде да потърся такива фарове да пише, че съм в безизходица.. Оригинални от Хонда са 950лв единия фар.... Аз пък намерих десен в този сайт https://automarpo.pl/page/207/0/1/620/89330/ Тук също може да се опита https://allegro.pl/kategoria/oswietlenie-lampy-przednie-i-elementy-255098?string=honda accord viii 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsetsolini 2 #9 Отговорено 8 Януари, 2023 Здравей, А защо точно ксенон. При тях за смяна не се ли налага да се сваля бронята, поради трудния, да не кажа невъзможен друг достъп? Аз бях с такива и ги замених с лед, точно заради свалянето на бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #10 Отговорено 9 Януари, 2023 Преди 22 часа, tsetsolini написа: Здравей, А защо точно ксенон. При тях за смяна не се ли налага да се сваля бронята, поради трудния, да не кажа невъзможен друг достъп? Аз бях с такива и ги замених с лед, точно заради свалянето на бронята. Смяната става през кората на калника а от едната страна е малко по сложно че трябва да се изважда един въздуховод Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #11 Отговорено 24 Януари, 2023 Колега, ако още те интересува Цъкни тук 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове