Bekario 30 #1 Публикувано 5 Януари, 2023 Здравейте колеги и честита нова година на всички! Както заглавието подсказва, долните ми носачи са тръгнали да си "ходят" и по точно болта към шенкела е с една идея по голям луфт. Някой играл ли е филма с подмяната им? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 140 #2 Отговорено 5 Януари, 2023 Рециклират се успешно за половината цена на новите+работата,стават супер.Наскоро правих цялата предница каквото имаше за подмяна и знам цените. 1.6к лв им е цената за двата в БТ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bekario 30 #3 Отговорено 5 Януари, 2023 Цената за нови е още по ужасяваща, с отстъпката стъпват на почти 2000лв по съвсем скорошна информация от Бултрако Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yak 17 #4 Отговорено 22 Март, 2023 Да ползвам темата, колеги. Къде сте ги рециклирали и приблизителна цена? Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 140 #5 Отговорено 22 Март, 2023 https://felix.bg ги рециклират успешно,но трябва да им ги занесеш свалени.За около един ден ги правят.Фактурата е моя,но правих и други неща и затова всичко е в БТ.Те също ги носят на Феликс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yak 17 #6 Отговорено 22 Март, 2023 Благодаря! Интересното е, че днес бях в БТ и не споменаха вариант за рециклиране... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bekario 30 #7 Отговорено 23 Март, 2023 Благодарение на Митака и аз разбрах, че Феликс рециклират носачите на Легендата. Свалихме ги, изпратих ги по Спийди и ми ги върнаха в оригинален вид. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 790 #8 Отговорено 23 Март, 2023 Какви пари ти взеха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bekario 30 #9 Отговорено 23 Март, 2023 Около 100лв на носач 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ddenis 0 #10 Отговорено 24 Март, 2023 Някой рециклирал ли е носачи в Пловдив и има ли място на което ги рециклират. или само в София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 790 #11 Отговорено 24 Март, 2023 Преди 21 часа, Bekario написа: Около 100лв на носач Интересно! Колегата горе, през БТ, само му начислили 350лв. на бройка, ако го разчитам правилно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 140 #12 Отговорено 25 Март, 2023 По скоро са три-два долни и един горен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове