Alex FRV k20 1 #1 Публикувано 3 Януари, 2023 Здравейте колеги, имам питане към съсобствениците на ФРВ-та. Как е возията на вашите коли? Моята вози доста твърдо, чувствителна на неравности. Общо взето я свързвам с лагерна количка. Карал съм Сивик и Акорд и други модели , нито една не е била така. Мотора е К20, преди беше със спортни пружини,но поради проблем с легализирането им ги свалих и сложих оригиналните. От никъде не тропа, още е с оригиналните амортисьори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRAS74 9 #2 Отговорено 4 Януари, 2023 И моята. Ако някой е намерил решение, може да даде съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #3 Отговорено 4 Януари, 2023 Ако всичко по окачването е наред (а не амовете да са вдървени), може градско гумите да се карат с 0.2 атмосфери под предписанието. При извънградско с толкова се покачва налягането като загреят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kra4e 4 #4 Отговорено 4 Януари, 2023 И моята вози твърдо, на легнал полицай отзад най-много се усеща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Франко 29 #5 Отговорено 5 Януари, 2023 Според мен трябва да са по-твърди - с тази аеродинамика (на бордюр) и височина, за да стои на пътя относително добре, трябва да е твърдичка, иначе в завои ще се люлее и замята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #6 Отговорено 6 Януари, 2023 Благодаря за споделения горчив опит.. за съжаление налягането в гумите не помага.. както Kra4e каза на легнал полицай ако мина с 5-10км и е от по острите отзад направо подскачаш ( але пък ако не очакваш даже и главата може да си удариш) Силно се надявах да е само в моята Хонда проблема, но уви… поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #7 Отговорено 6 Януари, 2023 Aмии, сметната е да вози стабилно като е пълна с хора и багаж, а с 1 човек явно си подскача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex FRV k20 1 #8 Отговорено 6 Януари, 2023 С 4 възрастни , две деца и три четири чанти отзад пак подскача… такава си е.. следващата ще е Акорд или ЦРВ - но 6тата седалка много помага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове