ad3ddd 0 #1 Публикувано 2 Януари, 2023 (Редактирано) Колеги, не е за вярване, но точно навръх Коледа (25-ти вечерта), ми свалиха половината генерация за катализатора. Първоначално помислих, че са отрязали само него; веднага познах ръмженето като без гърне, но откъм двигателя/отдолу. Вдигнахме колата на подемник и.. заеби. Направо са демонтирали сакса от болтовете на колектораната тръба, заедно с катализатора, двете сонди (естествено) и последващата тръба до първото гърне е отрязана. Майстора чак се изненада, защото е доста по-лесно да отрежат само катализатора. Оказва се, че сакс се намира доста трудно за 2.4 автоматик. Звънях на доста места и нещо нямам късмет. Някакви съвети / идеи как да постъпя? Благодаря предварително п.с. на снимката са всички липсващи части в червено- ако някой има идеи и за другите, освен за сакса Редактирано 2 Януари, 2023 от ad3ddd адад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #2 Отговорено 2 Януари, 2023 0896887272 Иван Иванов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #3 Отговорено 2 Януари, 2023 Пробвай и тук - +359888705737 Тодор, Добрич. Звъни му по - настоятелно. За катализатора не знам дали ще намериш - можеш да си сложиш автърмаркет. Ама останалите тръби поне може да се окаже, че ги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gmarinov 36 #4 Отговорено 3 Януари, 2023 (Редактирано) Имам втора ламбда сонда в перфектно състояние. Ако ти трябва пиши. Виж и някой, който е сменял генерацията със спортна, трябва да има в добро състояние. Редактирано 3 Януари, 2023 от gmarinov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове