ros 1 #1 Публикувано 16 Декември, 2022 (Редактирано) Здравейте,не успях да намеря нещо за проблема който имам с един Акорд 7,2.2 дизел,затова пиша тук,случайно някой да е имал проблем като моя,а той е,че от помпата към рейката на дюзите не отива нафта,смених,датчика за налягане на рейката,също така смених и този от десно на помпата,смених помпата,датчика на разпределителния вал,горивния филтър,от горивния към помпата отива,но от помпата не излиза,ако някой знае ще съм му благодарен да сподели,че ми окапа косата с тое Акорд. Редактирано 16 Декември, 2022 от Honda_Z Има си раздел за модела и трябваше да я местим, че не й е мястото на темата в "Общи дискусии"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 16 Декември, 2022 (Редактирано) На помпата има ли клапан, който пуска и спира горивото точно там? Виж работи ли! Редактирано 16 Декември, 2022 от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ros 1 #3 Отговорено 16 Декември, 2022 Преди 1 час, s.s.d.d. написа: На помпата има ли клапан, който пуска и спира горивото точно там? Виж работи ли! Смених помпата,датчика за налягане който се намира до помпата и него смених,но не тръгва нафта и през другата помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ros 1 #4 Отговорено 14 Януари, 2023 Никой ли няма идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #5 Отговорено 14 Януари, 2023 (Редактирано) Тази кола има ли шоков датчик? Аз първо това бих проверил, трябва да е до педалите, ако колата е имала някакъв удар и от тогава не пали почти 100% е той (изключил е и трябва само да се натисне) Не казвам, че е това но ако има го провери. Редактирано 14 Януари, 2023 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #6 Отговорено 14 Януари, 2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ros 1 #7 Отговорено 14 Януари, 2023 (Редактирано) Преди 1 час, Митко Йотов написа: Тази кола има ли шоков датчик? Аз първо това бих проверил, трябва да е до педалите, ако колата е имала някакъв удар и от тогава не пали почти 100% е той (изключил е и трябва само да се натисне) Не казвам, че е това но ако има го провери. Има и го смених и него,смених и датчик колянов вал,само компа не съм сменил и нафта не идва към дюзите,накарая с манарчето и мама и ше .....,сменил съм,помпата,датчика до помпата,двата датчика на рейката,датчик колянов и разпределителен вал,клапан на горивен филтър,клапана за спиране на горивото при удар и пустиняка неще и да чуе да запали. Редактирано 14 Януари, 2023 от ros Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1252 #8 Отговорено 15 Януари, 2023 Колега да не си врътнал и ти една вида на място където не трябва? Гледай целият клип но най вече от 9та минута. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #9 Отговорено 15 Януари, 2023 Добре, а някой с диагностика не е ли закачал да погледне има ли нещо или няма? И, на таблото всичко нормално ли светва и се държи. Визирам чек подгрев имобилайзер .... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове